0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezáživné utkání vyznělo lépe pro zkušenější Jiskru Třemešné, která Chodov udolala nejtěsnějším možným výsledkem


Branky


0

Před utkáním asi každý očekával, že si Jiskra Třemešné poradí s Baníkem Zadní Chodov podstatně vyšším rozdílem. Jenže Jiskra má potíže, nedaří se jí, prohrává zápasy a tabulkou klesá pomalu ke dnu. A přesně to se projevilo také v tomto utkání. Jiskra měla potíže, cokoli vymyslet a se Zadním Chodovem se dlouho trápila. Nakoenc ji ale stačila pouze jedna branka z prvního poločasu, která nakonec vše rozhodla. Baník se na nic nezmohl, a tak se stavem 0:1 už nic neudělal. Tentokrát to zkrátka bylo o tom, který tým bude horší, nikoli lepší. Jiskra tak získala po nepřesvědčivém výkonu tři body a v tabulce se vyšvihla na sedmé místo, jenomže z toho se ji už zítra pokusí sesadit Planá, Kšice i Lesná. Zadní Chodov zase může při případné výhře Brodu klesnout už na úplně poslední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl závěr první půle

V tomto utkání se zrkátka nebylo, nač dívat. Oba týmy si herně trápily a nedokázaly se moc prosazovat. V utkání nebylo k vidění ani mnoho šancí, nebo třeba pěkných kombinací. Zkrátka to bylo jen takové urputné a bojovné utkání, be kterém šlo jen o to, kdo bude na koenc šťastnější z velmi vydřené výhry. A už od začátku bylo jasné, že první branka bude valmi důležité, ne-li dokonce klíčová. Čekalo se na ní ale dlouho, nakoenc ji však přeci jen nabídla už první polovina. Přesněji řečeno tedy její závěr, ve kterém se gólem do šatna prezentoval Vlastimil Novotný, který těsně pře přestávkou dostal Jiskru do důležitého vedení.

A teď už nic

Zadní Chodov ve druhé půli opravdu moc chtěl, moc. Velmi se snažil a hodně bojoval, ale zkrátka to nešlo. Něco mu chybělo a bylo to něco tak podstatného, že tomu sebemenší bojovnost nepomohla. Postupně ho navíc srážela vlastní bezmoc a stále nižší sebedůvěra, takže jeho tempo také postupně uvadalo. Pro Jiskru tak už nebyl žádný problém si své vítězstí ohlídat. Hosté poměrně snadno jednobrankový náskok uhájili a z Chodova si tak odváží velmi snadno získané tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - M. Mazanec [-] , V. Skura [-] , L. Květoň [-] , M. Founě [-] - P. Lukáš [-] (47. J. Květoň [-] ) , R. Mazanec [-] , R. Földési [-] (70. K. Štrupl [-] ) , M. Danko [-] - J. Nejedlý [-] , J. Kurčík [-]

TJ Jiskra Třemešné
R. Turek [-] - T. Duraj [-] , K. Ebenhöh [-] , R. Ebenhöh [-] (78. J. Kůst [-] ) , L. Kubena [-] , V. Novotný [-] - L. Slavík [-] , M. Malich [-] , V. Fatura [-] - M. Burian [-] (25. O. Dvorský [-] ) , J. Marcínek [-]

ŽK: 77. M. Malich , 80. V. Fatura .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KOČKA Stanislav (N), REZEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.