Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kokašice přijely do Stříbra jen v devíti a odjížděly s kompletní dvanáctkou


Branky


5. P. Sásik , 10. M. Petraška , 16. D. Pták , 17. P. Sásik , 21. D. Pták , 31. A. Šimek , 48. P. Sásik , 56. K. Šaman , 57. P. Sásik , 68. D. Pták , 80. K. Šaman , 86. A. Šimek
0

Stříbro bylo jasným favoritem tohoto utkání ještě daleko dřive před tím, než vůbec kdokoli mohl tušit, že by Kokašice dorazily pouze v devíti lidech. Bylo zkrátka jasné, že Baník si výhru na svém hřišti uniknout nenechá. A když dorazily Kokašice jen s devíti hráči nebyl o tom už pochyb, obzvláště pak v jedenadvacáté minutě, když už vedl Baník 5:0. A ptáte se na celkový výsledek? Myslíte, že se překlenul přes deset branek? Tak myslíte správně, překlenul. Baník zvítězil v poměru 12:0 a myslím, že je ještě na místě zdůraznit, že gólman Lacman ještě svůj tým hodně podržel, nebýt totiž jeho, možná by Stříbro atakovalo daleko vyšší cifry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

21. minuta - 5:0, ale nikoli pro Kokašice

Stříbro bylo po fotbale opravdu hladové, a když tedy přijel o tolik oslabený soupeř, tak se natalčil před jeho bránu a od té už se neodlepil. Pro Baník bylo celé utkání spíše takovým kvalitním tréninkem střelby a o začátku tedy bylo jasné jak to dopadne. Už v páté minutě otevřel skóre Petr Sásik a v desáté minutě ještě zvýšil Michal Petraška. To odrovnalo Kokašice úplně a domácí pojali zbytek první půle, jako takové menší bago. V šestnácté minutě se trefil také Daniel Pták a o minutu déle se hlavou prosadil podruhé Petr Sásik. V jedenadvacáté minutě se navíc trefil podruhé také Daniel Pták, který zvyšoval už na 5:0 a už v této chvíli z toho byl debakl a Kokašice rozhodně žádné světlo na konci tunelu neviděly, což jejich noční můru ještě prohloubilo. Baník poté ale maličko polevil a vyloženě se snažil mnoha přihrávkami soupeře ještě více utrápit. I tak ale stále střílel, ale v mnoha případech zachránil Kokašice ještě brankář Lacman. Do konce poločasu se trefil už pouze jednou, když ůřesně zakončil obránce Adam Šimek. I když ale Kokašice tedy po poločasu prohrávaly 6:0, stále k nim byl výsledek velmi milosrdný, protože, kdyby vedl Baník už třeba v poměru 10:0, nemohl by se nikdo divit.

Posledních pětačtyřicet minut a hurá pryč, nic víc Kokašice nechtěly

Také ve druhé půli se prosadili domácí velmi rychle, když na Hejcmanův centrovaný balón naskočil opět Petr Sásik, který jej úspěšně usměrnil do sítě. O pár minutě déle navíc našel podobným způsobem také Petraška kapitána Karla Šmana, který neváhal a hlavou rozvlnil síť Kokašic v utkání už poosmé. Chvíli na to, ale domácí sehráli velmi pohlednou rychlou akci na jeden dotek, v jejímž závěru Šaman poslal balón přes celé vápnu Petru Sásikovi, a ten už neměl problém se počtvrté trefit. O několik málo chvil později se trefil ještě potřetí Daniel Pták a poté Baník opět ze své hry polevil a nechal zase Kokašice maličko oddechnout, ale brankář Lacman musel být ve střehu stále. V závěru utkání pak už jen přidali další dvě branky Karel Šaman a Adam Šimek, kteří pouze upravili na konečných 12:0 a bylo hotovo. Kokašice tak s výpraskem a bez bodu odjíždí domů a Stříbro se může těšit odpočaté na další zápasy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Soupeř přijel jen v devíti lidech, což nás velmi zklamalo, protože jsme si chtěli po týdnu zahrát fotbal. Už od začátku tak bylo jasné, jak to dopadne, v páté minutě jsme vedli o jednu branku a od toho se odvíjel celý zápas. Jsem opravdu zklamaný, že jich přijelo jen devět, to je ostuda.

FC Sokol Kokašice
Sokol Kokašice: Kokašice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
P. Smolek [-] - J. Hejcman [-] , K. Šaman [-] , D. Nový [-] (46. P. Žíla [-] ) - T. Mráček [-] , J. Trnka [-] , M. Petraška [-] - D. Pták [-] , P. Sásik [-] - J. Balogh [-] , A. Šimek [-]

FC Sokol Kokašice
L. Lacman [-] - J. Kunc [-] , J. Founě [-] , P. Holík [-] , L. Kunc [-] , D. Kolářský [-] , M. Kolářský [-] , V. Malík [-] , M. Zábranský [-]

Místo: Stříbro. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - HONZÍK Tomáš (N), NĚMEC Alexandr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.