Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty žene euforie, teď mají i skalp Lázní


Branky


0

V utkání s Lázněmi Trpísty rozhodně nebyly lepším týmem. Dokonce jim vůbec nevyšel úvod druhé půle a už po pár minutách prohrávali 1:3. Dokázaly se ale znovu sebrat a v jedenaosmdesáté minutě už opět vedly. Nakonec tedy utkání otočily a o jednu branku zvítězily, ale opět to bylo velmi těsné. Jak ale říkám, Trpísty žene obrovská euforie a táhne je vítězná vlna. Dokáží se nabudit, zvednout i za téměř rozhodnutého stavu a porazit opravdu kohokoli. To je obdivuhodné. Je to skvělý příklad pro všechny. Pravdou je, že Trpísty nejsou nejkvalitnější tým, ale rozhodně zatím nejbojovnější, nejobětavější a nejtýmovější, a to jej drží na první příčce tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně dobývaly branku Trpíst, ale marně

Lázně vlétly do utkání opravdvu velmi aktivně a od začátku soupeře jasným a drtivým způsobem přehrávaly. Uzamkly ho před jeho vlastní brankou a s lehkostí ho přehrávaly. Ovšem nemohly stále dobýt jeho branku. Měly mnoho šancí, ale slabší Trpísty podržel v mnoha případech brankář a hned několikrát také branková konstrukce. Po dvacáté minutě začalo tempo Lázní maličko opadat, asi zejména díky menší bezmoci v koncovce. Ale přesto byli dmácí stále lepší, ale od té doby už  do šancí dostávaly také Trpísty, které nemusely myslet pouze už pouze na defenzivu. A nakonec se dokonce dokázaly se štěstím i prosadit a dostat do vedení. Velký podíl má na této brance brankář Šešek, který měl k centrovanému balónu za obranu blíže, než protihráč, ale nesmyslně zastavil a dobýhající Jakub Wintrle, ho pouze s chladnou hlavou přehodil. Lázně už se na nic nezmohly a nakonec po první půli překvapivě prohrávaly o jednu branku.

Lázně vývoj utkání rychle otočily a vypadalo to, že je rozhodnuto

Ve druhé půli už se ale Lázně mýlit nehodlaly a odhodlaně se vpustily do útoku a netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Trefil se Radek Zabloudil. To ale nebylo vše, Radek Zabloudil o dvě minuty déle zajistil Lázním další brankou také vedení a už v osmé minutě druhého poločasu se po další trefě Jana Jelena zdálo, že je za stavu 3:1 rozhodnuto. Trpísty ale po nevydařeném začátku maličko zaply a stále lepším Lázním se trochu vyrovnaly a stále více se dostávaly do hry. Zkrátka se nehodlaly vzdát a bojovaly dál. Hostující Sokol byla asi totiž jedíný, kdo ještě věřil, že může utkání otočit, ale nemýlil se. Trpísty dokázaly ukázat svou kvalitu a přímočarost a už v devětapadesáté minutě po rychlé a velmi pohledné kombinaci na jeden dotek zvyšoval po přihrávce René Táborka Jakub Wintrle. Už o dalších deset minut poději se Trpístům podařilo dokonce i vyrovnat a opět se hrálo zase od nuly. Roman Táborek si po sérii narážeček s Jakubem Wintrlem dostal za obranu a z levé strany šel sám na brankáře, kterého obstřelil šajtlí k tyči. Oba týmy hrály poté o něco opatrněji, nikdo totiž nechtěl udělat rozhodující chybu, takže se zdálo, že nakonec z toho bude dělba bodů, ale Trpísty byly proti, a když hostující obránce namísto hlavičkou trefil míč nechtěně rukou, byla z toho penalta a hattrick, Jakuba Wintrleho. Lázně už nedokázaly za zbylých deset minut vymyslet nic, co by mělo skončit vyrovnáním, a tak mají body opět Trpísty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Nás jasně žene vítězná nálada a trocha štěstí. Lázně byly po celou dobu lepší a aktivnější, než my. My jsme sice dali v první půli šťastný gól a vedli jsme, ale oni ještě předtím nastřelili asi dvě tyčky a jedno břevno. Do dvacáté minuty nás drželi uzamknuté před vlastní brankou a byly velmi nebezpečné. Nás navíc hodně podržel brankář a to nám také moc pomohlo. Takže i přes jasnou převahu soupeře jsme vedli o jednu branku. Ve druhé půli nás ale začaly drtit a otočily utkání na 3:1, ale kluci to prostě nevzdali, semkli se, využili dobré nálady a trochy štěstí a otočili to.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - R. Zabloudil [-] , J. Bock [-] , J. Vaněk [-] - A. Kolář [-] (54. M. Hoffmann [-] ) , J. Nevařil [-] , M. Surovčík [-] , O. Nuhlíček [-] , K. Seknička st. [-] (46. J. Jelen [-] ) - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-] -

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Táborek [-] , M. Schuster [-] (80. P. Braha [-] ) , M. Hyťha [-] , R. Táborek [-] , J. Wintrle [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , J. Sláma [-]

ŽK: 41. A. Kolář , 47. M. Surovčík - 15. J. Kubašta , 47. R. Táborek .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠAŠEK Miroslav (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.