4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby bez potíží přejely Planou, ale v tabulce opět doplácí na celkem špatné skóre


Branky


0

Planá se v Kladrubech dostala velmi rychle do vedení a to byla její skvělá šance. Poté se uzamkla v defenzivě a snažila se už své vedení nějakým způsobem udržet. Na kvalitnějšího soupeře to ale nestačilo a Kladruby vývoj utkání otočily ještě v první půli. V té druhé poté ještě přidaly dva další zásahy a bylo rozhodnuto, všechny body zůstaly doma, Kladruby vyhrály 4:1. V tabulce tak mají pěkných jedenadvacet bodů, jenomže i ty jim s chybým skórem stačí pouze na šesté místo. O to mohou navíc při nedělních dohrávkách ještě přijít, předskočit je totiž může Jiskra Třemešné, nebo Kšice. Ale také si mohou Kladruby ještě polepšit, kdyby ottiž Lázně prohrály o více, než dva góly, klesly by v tabulce za Kladruby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá vedla, ale příznivý stav neudržela

Plané se podařilo se štěstím už ve dvanácté minutě dostat do vedení, když rozvlnil síť Zdeněk Häusler. Jenže hosté věděli, že kvalita a fyzická připravenost je na straně soupeře, a tak se rajěji stáhli a začali se zaměřovat spíše na defenzivu. Pro Kladruby nebyl ale až takový problém se přes obranu Plané dostávat a zaměstnávat jejího gólmana, a tak si vytvářela mnoho šancí a bylo jen otázkou času, kdy střeleckou smůlu prolomí. A nakonec to vyšlo, když se ještě před uplynutím první půlhodiny po centru do vápna prosadil hlavou Tomáš Kotlár. A ještě do konce první půle Kladruby utkání definitivně otočily a strhli na sovu stranu, když se po centru Lukáše Kotlára hlavou do protipohybu gólmana trefil k tyči také Tomáš Kasl. Toto vedení už domácím zůstalo a před druhou půlí tak měli vše ve svých rukách.

O body se už nehrálo, ale závěr byl dramatický

Ve druhé půli se nic nezměnilo a Kladruby měly stále jednoznačně navrch. Na gól ale museli čekat celých patnáct minut. Jenže poté prvním gólem v sezóně rozhodl Matěj Havránek a o chvíli později vše zpečetil ještě jednou Tomáš Kasl. Bylo rozhodnuto a zbytek utkání se prakticky už jen dohrával. Jenomže závěr byl přesto dramatický. Úplně zbytečně se totiž začala situace na hřišti vyhrocovat a mezi hráči to bylo ještě celkem tvrdé a vypjaté. Sudí to musel řešit hned několika karetními tresty. Od fotbalu se tedy v závěru trochu odstoupilo, ale nakonec vše zůstalo bez zranění a utkání skončilo vítězstvím Kladrub.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Planá dala první gól a poté se stáhla. Snažila se ubránit výsledek, ale my jsme měli ještě několik šancí a do poločasu se nám to podařilo otočit. Ve druhé půli jsme ještě dvě branky přidali, a přesto, že bylo už rozhodnuto a výsledek byl jasný, tak se to poté začalo hádat, konec byl takový nervózní a na hřišti to bylo vypjaté, což musel sudí řešit několika kartami. Co se ale výsledku týče, tak tam to bylo v našich rukách.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Ganobjak [-] , J. Šimek [-] (58. J. Havránek [-] ) , P. Kotlár [-] - P. Kadlec [-] (76. V. Kučera [-] ) , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] , M. Havránek [-] (84. J. Šrámek [-] ) , R. Valena [-] - R. Duspiva [-] (46. J. Šimek [-] ) , T. Kotlár [-] (70. L. Žižka [-] )

FK Planá B
J. Neuman [-] - P. Miklas [-] - V. Popelka [-] , P. Hlinčík [-] - P. Slivoně st. [-] - P. Chalupský [-] , J. Skalák [-] , Z. Häusler [-] , T. Böhm [-] , J. Gažík [-] , F. Šatra [-]

ŽK: 15. P. Kotlár , 71. J. Šimek - 33. P. Chalupský , 73. J. Skalák .
Místo: Kladruby. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KAISER Robert (N), HLINČÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.