Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro rozdrtilo Bor jedenácti zásahy


Branky


0

Jestli je někdo v opravdu skvělé formě, tak je to Baník Stříbro, druhý tým celé soutěže. Stříbro o víkendu totiž doslova zdrtilo nováčka soutěže, Sokol Bor, jedenácti brankami a soupeři dovolilo zaznamenat pouze jednul. Ale to nebylo nic nečekaného. Baník je nejlépe střílejícím týmem a své soupeře povětšinou drtí rozdílem několika tříd a mnoha brankami. Vezměme si jen jeho nejaktálnější statistiku, za poslední čtyři zápasy nasázel Baník třiatřicet branek s tím, že v jednom z těchto zápasů Baník ani nezvítězil, neuvěřitelné. To je v přepočtu osm a čtvrt branky na jeden zápas. Ale podívejme se na střelecké konto za celý rok, Baník za dvanáct zápasů nasázel třiašedesát branek, hned druhá je Planá, která jich vstřelila o šestnáct méně, ale i tak hodně vyčnívá. Zkrátka úchvatné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl hned první poločas

Baník k utkání nastoupil velmi zodpovědně, hladce přehrával soupeře a v poklidu plnil roli favorita. Od začátku bylo jasné, že průběh celého utkání bude velmi hladký. Baník už v první desetiminutovce vedl po brankách Jána Balogha a Michala Petrašky o dvě branky a bylo prakticky rozhodnuto. Hosté byli v utkání jasně až druzí a ztráceli po všech směrech, pro Baník tak nebylo problémem jen přidávat další a další branky. Po zásahu Petra Sásika v patnácté minutě se sice gólové hody na chvíli pozastavili, ale po další čtvrthodině hry už to tam Baníku zase začalo padat a bylo jasné, že debakl z toho bude už po první půli. Nejprve se totiž podruhé trefil Michal Petraška, pak také Daniel Pták a v závěru poločasu uzavřel první část šestou brankou Zdeněk Slába. Teď už bylo stoprocentně rozhodnuto.

Bor mohl slavit alespoň čestný zásah

Ve stejném duchu se pokračovalo také ve druhé polovině a bylo jen otázkou, jaký vstřelený počet branek bude Baník chtít atakovat. Domácí, ale beztak maličko polevili a do finální fáze už často nešli s takovým nasazením, a proto se na gól celkem dlouho čekalo. Nakonec se trefil až Ondřej Pavlas, který vše tak trochu restartoval a opět zahájil gólové představení. Chvíli na to už se totiž trefil Adam Šimek a o něco déle pak ještě jednou Ondřej Pavlas. V osmdesáté minutě ještě přidal desátý zásah Jan Křelovec a Stříbro už se mohlo pyšnit dvěma ciframi na své straně skóre. Jenže Bor se do poslední chvíle nevzdal a vysněný čestný zásah nakonec hned z další protiakce vybojoval. Přitom bylo vše jen takovou hloupou náhodou. Domácí brankář se pokoušel udělat kličku, ale míč mu vypíchl Jan Boško, který následně zakončoval do prázdné branky. Poslední slovo měl ale přeci jen Baník, který za utkáním udělal definitivní tečku v úplně poslední minutě utkání, když zkompletoval hattrick Michal Petraška.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Role favorita v zápase byla splněna. Také se nám dařilo proměňovat šance, což vždy potěší, ale už to chce také přivézt nějaké vítězství z venkovních zápasů.

TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Zápas byl jednoznačný, soupeř byl daleko lepší, než my. My jsme měli jen nějaké náznaky šancí, ale nic víc. Začali jsme normálně v jedenácti lidech, ale poté nás zastihla dvě zranění a dohrávali jsme jen v devíti lidech. Výsledek zkrátka odpovídá tomu, jak to na hřišti vypadalo i rozložení sil obou týmů, prostě všemu.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
A. Mikulovský [-] - J. Hejcman [-] , D. Nový [-] (46. O. Pavlas [-] ) , J. Balogh [-] - T. Mráček [-] (46. J. Křelovec [-] ) , R. Šedivý [-] , J. Trnka [-] (46. A. Němec [-] ) , M. Petraška [-] - P. Sásik [-] , Z. Slába [-] (46. P. Žíla [-] ) , D. Pták [-] (43. A. Šimek [-] ) -

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - V. Boško [-] , J. Boško [-] , P. Podlipský [-] , C. Phuong Duy [-] , L. Pták [-] , V. Kalčík [-] , R. Mikulička [-] , Z. Bachroň [-] , J. Marcínek [-] , F. Fikar [-]

ŽK: 43. Z. Bachroň .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Adam - VYŠÍN Marek (N), KYSELÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.