0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Sparta v závěrečné podzimní zkoušce v Kokašicích nezaváhala


Branky


0

Ke konci podzimní části sezóny se Sparta dostala do menších problémů, trochu vypadla z formy a přestalo se jí dařit a stalo se to, že z první příčky v tabulce spadla až na příčku šestou za Čechii Halže. Jeho největším problémem bylo asi velké sebevědomí po rychle inkasovaných brankách a následné polevení, na což doplácel Újezd už od začátku sezóny. Při poslední zkoušce proti Kokašicím si na to ale dal pozor a dokázal utkání celkem v poklidu dovést ke šťastnému konci. Sparta totiž vyhrála 3:0, ale v tabulce si nijak nepomohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta hrála opatrně

Sparta od začáktu využívala své větší kvality a svého soupeře celkem přehrávala. Nehctěla se však v ničem ukvapit, a tak se snažila hrát opatrně a nedělat zbytečné chyby. Poměrně dlouho musela klidným tempem branku Kokašice, než se ji porpvé podařilo vsítit a dostat se do vedení, které jí nejspíš i dodalo více klidu a pohody. Nechtěla však zopakovat své časté chyby z předchozích zápasů, a tak ani po brance Rudolfa Chrastiny z třiadvacáté minuty nic nepodceňovala a dále Koašickým příliš prostoru nedávala. Jednobranové vedení si tak přeci jen do konce půle už udržela, ale to ještě nic neslibovalo.

Dvě branky a konec

Také ve druhé polovině předváděla Sparta zodpovědný výkon a držela souepře na uzdě. Sama se však nezapomínala tlačit dopředu, což ji přineslo navýšení. Trefil se Milan Stoklasa a od té doby už hrála Sparta v pohodě. Byla klidná a bylo téměř jisté, že je o bodech rozhodnuto, i když je pravda, že se od té doby KOkašice dostavály trochu více do hry, ale nakoenc Milan Stoklasa přidal ještě jeden zásah a soupeři zdramatizování znemožnil. Kokašice se navíc na žádnou branku nezmohly, a tak Sparta na závěr podzimu slaví celkem pohodlné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Kokašice
Sokol Kokašice: Kokašice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


FC Sokol Kokašice
L. Lacman [-] - V. Březina [-] , J. Fišer [-] , M. Kolářský [-] , M. Zábranský [-] , L. Sajvera [-] , V. Hodonický [-] , V. Malík [-] , J. Founě [-] , V. Šarközy [-] , R. Kala [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] , E. Dravecký [-] - P. Pavlík [-] , M. Stoklasa [-] , D. Bukva [-] - R. Chrastina [-] , M. Vrba [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] , P. Chejnovský [-]

Místo: Kokašice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - HOLÍK Petr (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.