Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Brod vedl po poločase 3:0 a v osmdesáté minutě ještě 4:2, nakonec veze z Kokašic ale pouhý bod


Branky


0

Menší odveta za první kolo letošní sezóny čekala oba nováčky. Brod tehdy na svém hřišti proti Kokašicím padl v poměru 0:3 a měl jim tak, co vracet. Začal perfektně a od začátku měl navrch. Po první půli vedl 3:0 a zdálo se, že je rozhodnuto. Kokašice sice ve druhé půli zabrali, ale ještě deset minut před koncem prohrávali 4:2 a zdálo se, že je konec, jenže Brod závěr vypustil a ještě dvakrát inkasoval. To byla opravdu velká chyba. Brod přišel o jasné tři body a nezbývalo mu nic, než se zkusit při penaltách porvat alespoň o dva. Ale ani to nevyšlo. Kokašice předvedly na svém hřišti asi obrat kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod měl vše ve svých rukách

Brod byl od začátku jednoznačně lepší, Kokašice nehrály špatně a také si vytvářely šance, ale Brod měl zkrátka vše ve svých rukách hrál s přehledem a trefoval se. Je ale pravda, že mohlo být vše od začátku zajímavější, kdyby se Kokašice při svých dvou samostatných únicích třeba alespoň jednou prosadily, ale to se nestalo, protože v bráně stál skvělý a spolehlivý Majer, který tak umožnil spoluhráčům se více zaměřit na ofenzivu. Už v osmé minutě se ale Brod dostal do vedení, když nic neřešil Lukáš Kulíř a prostě tvrdě vystřelil a ono to tam spadlo. O dalších osm minut déle si se spoluhráčem narazil balón Václav Křehlík, který pak už pouze udělal kličku poslednímu obráci a střelou k tyči podél brankáře dostal svůj tým do dvoubrankového vedení. Poté měly několik, již zmíněných, šancí také Kokašice, ale nevyužili ani jediné, a tak se stále pokračovalo za stavu 0:2. Ne však dlouho, protože v šestadvacáté minutě dostal pas za obranu Zbyněk Pytlík, který s lehkostí zvýšil na 3:0. Ve zbytku poločasu už nikdo žádné obrovské šance neměl. Hrálo se vyrovnaně a celkem v klidu a Brod si tak své tříbrankové vedení v pohodlí udržel až do přestávky.

Prvních a posledních minut, jako zlý sen Brodu

Zdálo se, že je rozhodnuto a Brod má vše ve svých rukách, jenže sám výrazně polevil, dělal plno chyb a svou šanci na chvíli upustil. Během první desetiminutovky si totiž utkání velmi zkomplikoval, když nejprve snížil po pěti minutách Václav Březina a za další dvě vstřelil kontaktní branku Petr Holík. Brod dal zkrátka Kokašicím přičichnout a ty měly opět, oč hrát. Brod ale poté opět zapnul a začal se dostávat zpět do hry a opět už začínal mít zase vše pod kontrolou, a když mu vrátil ve dvaasedmdesáté minutě dvoubrankové vedení se štěstím po několika šťastných odrazech a přihrávkách Zbyněk Pytlík, zdálo se, že je opět rozhodnuto. Jenže na to Brod opět doplatil. Znovu polevil a Václav Březina v osmdesáté minutě opět snížil. Domácí dýchali soupeři na záda, ale ani to už nepřinutilo Brod začit se více snažit, a tak ho nakoenc v šestaosmdesáté minutě  tvrdě stáhl zpět na zem Petr Holík, který vyrovnal a poslal několikrát rozhodnuté utkání do penalt.

Brod pohořel

Při penaltách Brod doslova pohořel. Trefil se pouze jednou a od té doby své šance už pálil a podtrhl svou závěrečnou mizérii, která jej úplně srazila do kolen. KOkašice si tak už celekm v poklidu dokráčely pro druhý bod a při penaltách rozhodly o své výhře. V tabulce jsou ale stále dvanácté. Brod ovšem poslední.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Kokašice
Sokol Kokašice: Kokašice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Ztratili jsme hodně dobře rozjeté utkání, opravdu hodně dobře. Bohužel. Ztratili jsme si ho vlastními chybami, nedůsledností a nedisciplinovaností. Perfektně jsme zvládli první půli a vedli jsme 3:0. Nádhera. Navíc nás podržel brankář, což bylo také hodně důležité. Ve druhé půli ale stačilo deset minut a bylo to po našich chybách 3:2 a soupeř měl zase, oč hrát. Poté jsme zase ale odskočili, čímž jsme se opět uchlácholili a nakonec jsme si utkání úplně zkazili. Při penaltách jsme podtrhli ten náš špatný závěr, jednou jsme se trefili a pak už ani jednou.



Sestavy


FC Sokol Kokašice
L. Lacman [-] - J. Fišer [-] , M. Zábranský [-] (46. D. Fořtík [-] ) , V. Březina [-] , V. Malík [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Kunc [-] , P. Holík [-] , J. Kunc [-] , J. Founě [-]

FK Brod nad Tichou
M. Majer [-] - M. Vaněček [-] , A. Ulbrich [-] , Z. Pytlík [-] , J. Mlynár [-] , P. Jonáš [-] , L. Kopáček [-] , V. Křehlík [-] , L. Kulíř [-] , K. Kutílek [-] , P. Kutílek [-]

Místo: Kokašice. Počet diváků: 21. Rozhodčí: Friedenberger Karel - SAJVERA Lukáš (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.