Kšice překvapily při restartu porážkou Trpíst, ale bylo to těsné


0

Velkou radost jistě mají po úvodním kole hráši Sokolu Kšice B, kteří na své půdě dokázali zdolat druhý tým tabulky, Sokol Trpísty, i přes to, že ještě deset minut před koncem prohrávaly 1:3.  A to vše navíc ve velmi zajímavém a divácky atraktivním utkání, v němž padlo dokonce sedm branek. Vše bylo navíc ještě povýšeno ohromným dramatem a vyrovnaností, domácí Sokol totiž neuspěl díky žádnému výraznému náskoku, ale zvítězil nejmenším možným rozdílem. Pro horší počtáře tedy - 4:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty nezačaly špatně, po poločasu vedly

Na obou týmech byla výrazně podepsána velmi dlouhá přestávka, která oba připravila o podzimní formu. Ale naštěstí pro nezaujatého diváka se oba celky vrátili nalazené přibližně na stejné vlně, a tak se hrálo vyrovnané utkání. Fakt, že hráči nebyli ještě úplně rozehraní navíc ještě přinášel mnoho chyb ve hře obou týmů, a tak diváci viděli, i přes opatrné nakopávání z obou stran, mnoho zajímavých šancí. Už ve třiadvacáté minutě se naví prosadil Jakub Wintrle a skóre bylo otevřeno. I přes zjevně vyrovnanou hru se ale v první půli více dařilo mírně favorizovaným hostům, kteří dokázali v závěru první půle své vedení ještě navýšit na 2:0, když po chybě domácí obrany zpracoval nákop do vápna Robin Táborek, který obešel pár protihráčů, našel rychlou přihrávkou Jakuba Wintrleho, a ten v rychlosti ještě našel lépe postaveného Tomáše Čižmára, novou trpístskou posili, která poprvé v dresu Sokol vsítila gól.

Kšice dokázaly otočit už téměř ztracený zápas

Ve druhé půli ale začali lépe domácí, když už ve čtyřiapadesáté minutě snížil Dominik Bednář, když našel balón, který zapadl za obranu a ješě ze vzduchu jej poslal k pravé tyčce a rozvlnil síť. Na snížení ale dokázaly Trpísty ještě odpovědět v šestašedesáté minutě, když jim vrátil dvoubrankové vedení dalším zásahem Jakub Wintrle. Dlouho to pak vypadalo, že už se snad diváci branky nedočkají, a že je o zápase rozhodnuto. Jenže deset minut před koncem přesně zamířil po přihrávce Miroslava Šetlíka Dominik Bednář, který se štěstím za pomoci teči brankáře dostal míč do branky. No a v pětaosmdesáté minutě přišlo něco, v co už snad ani Kšičtí nedoufali, střídajícímu Josefu Pařízkovi se podařilo střelou na vzdálenější tyč vyrovnat. Definitivní rána do trpístských řad však přišla až o minutu déle, když v souboji s Pařízkem ve vápně trefil špatně kolenem míč Roman Táborek a nechtěně si jej srazil do vlastní branky. Tento rozhodující gól byl však nakonec připsán Josefu Pařízkovi. Tři body tak zůstaly v Kšicích a Trpísty se musí oklepat z velmi smolného prvního utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Myslím, že se nehrál příliš pohledný fotbal, což bylo ale dané dlouhou přestávkou, protože kluci se po zimě viděli prakticky poprvé. Byla to tedy spíše taková nakopávaná. Jsem ale rád, že jsme zvítězili a musím kluky pochválit za to, že to za nepříznivého stavu nevzdali a otočili to. Měli jsme v utkání více štěstí a bodů si moc ceníme.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Byl to první zápas, když nebudu počítat jeden přípravný, čemuž naše hra přesně odpovídal. Zkrátka žádná sláva, prostě chyběla souhra, i když nějaké šance jsme měli. Utkání bylo ale vyrovnané a z obou stran opatrné. Bylo to tedy jen o tom, kdo se vícekrát prosadí, což sice dlouhou dobu mluvilo pro nás, ale nakonec hosté utkání otočili. A nejsmutnější je na tom fakt, že jsme se sami dorazili rozhodujícím vlastním gólem.



Místo: Kšice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MILOTA Radek (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.