2:1
(0:1)
31. E. Pikl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně se s Chodovem trápily, ale body mají všechny


Branky


88. J. Píha , 90. V. Kolář - 31. E. Pikl
0

Utkání prvního jarního kola mezi Konstantinovými Lázněmi a Baníkem Zadní Chodov mělo být poměrně jednostrannou záležitostí, ale Sokol byl po dlouhé přestávce asi trochu vyhozen z rytmu a ještě dvě minuty před koncem to vypadalo, že snad nedosáhne ani na jeden bod. V závěru ale utkání dvěma zásahy otočil a vyhrál. K těmto bodům však vedla velmi podivuhodná a jistě dosti rozporuplná cesta, která jisě nedá Chodovským ještě dlouho spát. Už při pohledu do zápisu si totiž ais každý řekne, že v utkání nejspíš nebylo něco v pořádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník zaskočil soupeře dobrou hrou a po první půli vedl

Baník Zadní Chodov využil zimní přestávky skvěle a vypadá to, že se dostal do dobré formy, které by chtěl na jaře jistě využít k posunův v tabulce, dokonce tak dobré formy, že zaskočil i Lázně na jejich vlastním trávníku. Hrálo se velmi vyrovnané utkání a Chodov měl možná i o maličko více ze hry, což nakonec také dokázal přetavit po půlhodině hry v branku, když si na centr od rohového praporku naskočil Eduard Pikl a hlavou otevřel skóre utkání. Tento jednobrankový náskok pak hostům také vydržel až do once první části.

Velmi zvláštní konec utkání

Druhé dějství už však rozhodně tak poklidné nebylo. Už brzy se ve druhé půli diváci v Lázních staly svědky dvou sporných zákroků ve vápně, na každé straně jednoho, teré mohly být posouzeny, jako penalta. To utkání velmi poznamenalo a začalo se hrát trochu na ostří nože a jelikož sudí ponechával bez povšimnutí i další tvrdší zákroky, přiostřovalo se stále více. Přesto si však Baník stále držel své vedení a už to vypadalo, že o něj snad ani nepříjde, když rázem sudí poslal do kabin Michala Mazance a později také Petra Lukáše, čímž nabídl domácím dvojnásobnou pořčetní výhdou. Té dokázaly Lázně využít a v osmaaosmdesáté minutě dokázal Josef Píha vyrovnat. Utkání by možná slušela i dělba, a i ta by případně byla pro Baník stále úspěchem, ale nakonec sudí vyloučil ještě Eduarda Pikla, odpískal pokutový kop v neprospěch hostí a Viktor Kolář díky němu v devadesáté minutě dokonal obrat. No, a přesně takhle smutný příběh Baníku skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Ztráta všech bodů je pro nás ohromnou škodou, protože tentokrát jsme na vítězství zkrátka měli. Utkání nám ale podle mého pokazil sudí, který utkání nezvládl, nechal situaci příliš vyhrotit, v závěru nám vyloučil tři hráče a Lázně ještě s pomocí pokutového kopu dokázaly zápas otočit. Jak říkám, tohle je velká smůla, když jsme ještě dvě minuty před koncem vedli.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Zábranský [-] , P. Holík [-] (45. M. Stehlík [-] ) , V. Kolář [-] (45. J. Míšek [-] ) , M. Surovčík [-] , J. Jelen [-] , A. Kolář [-] , J. Founě [-] , J. Píha [-] , R. Zabloudil [-] , M. Zábranský [-] (37. M. Kolářský [-] )

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - M. Mazanec [-] , R. Földési [-] , M. Founě [-] - L. Květoň [-] , J. Kurčík [-] , E. Pikl [-] , T. Sádlík [-] - J. Květoň [-] - J. Fidler ml. [-] , P. Lukáš [-]

ŽK: 89. M. Surovčík - 48. P. Lukáš , 55. M. Mazanec , 74. E. Pikl . ČK: 70. M. Mazanec , 76. P. Lukáš , 90. E. Pikl .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 52. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - HROBAŘÍK Stanislav (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.