3:2p.
(0:1)
26. E. Pikl
85. E. Pikl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Zadní Chodov dokázal v Kšicích ukořistit bod


Branky


57. I. Šetlík , 63. I. Šetlík - 26. E. Pikl , 85. E. Pikl
0

Sokol svého nedělního soka zpočátku velmi podcenil a po nevýrazném výkonu prohrával o jednu branku. Poté se ale dokázal restartovat a utkání nakonec otočil ve svůj prospěch. Nestačil si už ale vydobýt náskok, a tak nakoenc jedna branka Chodova v závěru poslala utkání do penalt. V těch se dařilo dobře oběma týmům a kopat se jich muselo na obou stranách rovnou sedm. Až při poslední ale hráč Baníku chyboval, a tak se Kšice dočkaly alespoň druhého bodu, když už jeden neočekávaně ztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice měli první půlhodinu velmi slabou

V prvních třiceti minutách se zdálo, že Kšie svého soupeř výrazně podcenily, a vypadalo to, jakoby na hřišti hráči snad ani nechtěli být. Hosté tak dostávali nadměrné množství prostoru a mohli v klidu hrát. Toho nakoenc v šesadvacáté minutě dokázali také využít, když se po rohovém kopu dokázal prosadit Eduard Pikl. Inkasování už ale Kšice konečně nakoplo, a tak se hra více vyrovnala a díky pozornějším obranám se pro zbytek půle hra odprostila od výraznějších šancí. Žádné branky se tak už první půle nedočkala.

Kšice nedokázaly výrazněji odskočit, a v závěru na to doplatily

Ve druhé půli už ael měly Kšice navrch a dali soupeři jasně najevo, na čí straně je vyšší kvalita. Už v sedmapadesáté minutě se také dokázal prosadit Ivan Šetlík, který si naskočil na vzdušný pas Jana Šetlíka, který namířil přesně do branky. A asi o pět minut děle se pak podařilo Ivanu Šetlíkovi dorazit do branky skluzem špatný odkop brankáře po Kaprhálově pokusu, a tak byl stav rázem úplně obrácen, s Chodovem to šlo z kopce a Kšice byly na koni. Jenomže to domácí tým opět maličko uchlácholilo, a i když měly Kšice stále navrch, nebyly natolik důrazné, aby dokázaly soupeři nějak více odskočit. A na to nakoec také doplatily, když se hostům podařilo pět minut před koncem vyrovnat, když si Eduard Pikl dobře zpracoval centr, uvolnil se a přesnou střelou rozvlnil síť. Tím tak poslal utkání do penalt a rozhodl o dělbě bodů.

Penalty o vítězi dlouho nechtěly napovědět

Penaltový rozstřel byl tentokrát až nezvykle dlouhý. Oba týmy zvolily správné ástupce, kteří se dokázaly trefovat, a ta kse nakoenc došlo až do sedmé série, ve které však hráč Baníku svůj pokus zkazil a nabídl Kšickým výhru, kterou domácí neodmítli. Druhý bod tak zůstal nakoenc na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Myslím si, že to bylo velmi vyrovnané utkání. My jsme prvních třicet minut sice totálně zaspali a měl jsem z nás pocit, že se nám vůbec nechtělo hrát, ale poté jsme se zlepšili a ve druhé půli už jsme byli rozhodně lepším týmem. Utkání se nám podařilo otočit, ale chyba v obraně nakonec rozhodla o tom, že se pokračovalo penaltami. Přesto si myslím, že kdybychom dali ve druhé půli třeba ještě dva, nebo tři další góly, tak se nikdo nemohl divit.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Začali jsme dobře a po rohovém kopu jsme se rychle dostali do vedení, ale ve druhé půli na nás domácí vlétli, otočili utkání ve svůj prospěch, nám se navíc zranil gólman a už to s námi vypadalo bledě. Nakonec jsme ale dokázali ještě vyrovnat a dostat utkání do penalt. Takže myslím, že můžeme být s jedním bodem celkem spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] - P. Šnebergr [-] , I. Šetlík [-] (71. P. Jankov [-] ) , P. Kaprhál [-] , J. Šetlík [-] - P. Janout [-] , J. Pařízek [-] (81. K. Friedenberger [-] ) -

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Nejedlý [-] (64. V. Skura [-] ) , F. Richtarík [-] , J. Fidler ml. [-] , E. Pikl [-] , J. Kurčík [-] , P. Lukáš [-] , F. Řezábek [-] (64. J. Květoň [-] ) , L. Květoň [-] , T. Sádlík [-] , M. Founě [-]

ŽK: 40. I. Šetlík , 65. N. Škornička - 65. L. Květoň , 67. T. Sádlík .
Místo: Kšice. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KASAL Petr (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.