Trpísty opět vyrovnávají Halži, boj o postup nevzdávají a do hry se vrací drtivou porážkou Brodu


0

Zatímco na prvním místě se tabulka už pomalu formuje a je velmi pravděpodobné, že si pro titul dokráčí suverénní Stříbro, které na jaře všem odskočilo, v souboji o druhé místo je to stále neuvěřitelně vyrovnané. Čechie o víkendu zaváhala a dala šanci Trpístům a Lázním, Lázně jí sice nevyužily, ale Trpísty ano a dokonale. Sokol totiž nedal nejmenší šanci poslednímu týmu tabulky a zaslouženě zvítězil v poměru 9:0. Pětkrát se trefil Wintrle, tříkrát René Táborek a jednou Táborek Robin. Brod se nezmohl vůbec na nic a ostudně pedl bez jediného vsítění. Trpísty se tak v tabulce na Halži dotáhly a od postupové příčky je dělí už jen horší skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní rychlá branka odstartovala zkázu Brodu

Na branku se v utkání dlouho nečekalo. Míč se ve vápěn už ve třetí minutě dostal k Jakubu Wintrlemu, kterému jeho střela vůbec nesedla a namířila si to k pravé tyči, kam by brankář bez potíží vp ohodě dosáhl, ale nakonec z nepochopitelných důvodů svůj pohyb zastavil a nechal míč zapadnout do branky. A takto vše začalo. Od té doby to měly Trpísty snadné. Už ve třinácté minutě zvýšil René Táborek a sám kapitán, tedy opět René Táboerk, sepostaral o tři minuty také o třetí zásah domácích. Ve dvacáté minutě se pak podruhé trefil také Jakub Wintrle a domácí vedli 4:0. Poté sice přišel asi desetiminutový útlum domácích, ve kterém byli hosté možná i trochu lešpí, ale žádnou šanci si nevytvořili, a tak tuto fázi raději třetím zásahem utnul zkompletováním hattricku René Táborek. Posledních patnáct minut už se jen dohrávalo a Trpísty tak před druhou půlí vedly už o pět branek.

Spanilá jízda Jakuba Wintrleho

Brod se na nic nezmohl nakoenc ani po přestávce. Opět rychle inkasoval tentorkát z kopačky Robina Táborka a od té doby, jakoby už na hřišti ani nebyl. A tak dostal kýžený prostro opět Jakub Wintrle, který se trefil ve čtyřiašedesáté minutě už poteřtí v utkání a tím rozhodně nekončil. O čtyři minuty déle se totiž Jakub Wintrle trefil znovu a v osmasedmdesáté minutě ještě nazávěr poupravil Jakub Wintrle konečný stav na 9:0. Tím už ale noční můra Brodu skončila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Zápas měl naprosto jednoznačný průběh. Je fakt, že jsme měli v půlce první půle trochu útlum, ale ani to soupeři nepomohlo. Po první půli byl rozhodnuto, já jsem myslel, že ještě něco zkusí ve druhé půli, ale dostali rychlý gól a na nic už se nezmohli. Dnes jsme to měli jednoduché.

FK Brod nad Tichou
FK Brod nad Tichou: Brod nad Tichou se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Místo: Trpísty. Počet diváků: 62. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - KUBAŠTA Stanislav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.