2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd se těsnou výhrou v Lesné opět dotáhl vedoucí skupince


Branky


0

Sparta se ještě v boji o postup nevzdává a pokouší se o menší comeback mezi nejlepší týmy a zatím tedy úspěšně. V Lesné sice nebyla výrazně lepším týmem a doknce možná měla i méně šancí, ale dokázala osupeři udělit v produktivitě mírnou lekci a nakonec si dokráčely díky těsné výhře 2:1 pro tři sladké body. Týmy se po neúspěšné sérii Újezdu ocitly v tabulce poblíž sebe a při případné výhře hostů se mohli také v průběžném pořadí protočit. Jenomže takto je vše najednou zase úplně jinak. Sparta totiž středu tabulky opět trochu odskakuje a naopak se zdá, že se vrací do souboje o druhé místo. Soutěž je nesmírně vyrovnaná a každým kolem se vše mění, tohle je důkaz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl vyrovnaný, ale oba týmy se nevyvarovaly chybám

V Újezdu bylo v neděli na programu opravdu velmi atraktivní utkání, v němž se střetly dva velmi kvalitní týmy, přesněji tedy tamní Sparta, které, jakožto soupeř, dorazil tým Lesné. Od začátku se hrálo velmi zajímavé a vyrovnané utkání, ale Spartě se v jedenadvacáté minutě podařilo vsítit po přesné dorážce Jana Podlesného první branku a skóre bylo otevřené. Sparu ale jakoby vedení uspokojilo a taktovku začala přebírat Lesná, která začala soupeře celkem výrazně přehrávat. Nedařilo se jí však vůbec v koncovce a až na úspěšný pokus Dominika Tkáče, který po chybě domácí obrany doráže pokus svého spoluhráče odražený od břevna. Ale jak říkám, více střel Lesné se neujalo a ke konci se hra začala znovu vyrovnávat, a tak se nakonec stav 1:1 udržel až do poločasového hvizdu.

Újezd hrál lépe v oslabení

Újezd měl skvělý vstup do druhé půle, když se mu velmi ryhle podařilo další dorážkou, tentokráte z kopačky Petra Hlůžka, dostat se zpět do vedení. Přesto ale soupeře ve fázi po vstřelené brance začal Újezd podceňovat, a tak přebírala iniciativu opět Lesná, ale té se opět nedařilo v koncovce, kde byla naprosto bezzubá, čímž se sama připravila o víru ve vyrovnání a pomlu se smiřovala s porážkou. Vůbec jí nepomohlo ani vyloučení Hlůžka téměř třicet minut před koncem, a tak se nakonec domácí dočkali šťastné výhry za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Soupeř dnes přijel ve velmi dobré náladě a my jsme ho trochu podcenili. Vždy, když jsme dali branku, tak jsem zbytečně polevili a nechali jsme ho dotáhnout se. když jsme se dostali do vedení, vlastní chybou jsme soupeře vrátili do hry a nechali jsme ho hrát. Po druhém zásahu už jsme sice neinkasovali, i když soupeř šance zase nějaké měl. Vedení nás zkrátka vždy trochu uchlácholilo a měli jsme štěstí, že jsme o body nepřišli.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Zpočátku jsme se trochu oťukávali ,ale poté jsme nechali soupeře dostat se do vedení. Následně jsme ale převzali iniciativu a podařilo se nám vyrovnat. Ve druhé půli jsme dostali další rychlý gól a na ten už jsme nedokázali odpovědět. Soupeř sice přišel vzápětí o jednoho vyloučeného hráče, ale to nám vůbec nepomohlo, ba naopak. Hrálo se bojovně a také celkem tvrdě. My jsme si ale snad ani vyhrát nezasloužili. Spálili jsme mnoho šancí a to pak nemůžeme chtít vyhrávat.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Jadlovský [-] - J. Hanilec [-] - J. Podlesný [-] (46. K. Tůša [-] ) , P. Földeši [-] (65. R. Chrastina [-] ) , O. Bučan ml. [-] , P. Chejnovský [-] , T. Landrgott [-] , J. Synek [-] , P. Pavlík [-] , P. Hlůžek [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Danko [-] , R. Prexl [-] , J. Voron [-] (27. M. Baran st. [-] ) - M. Gangur [-] , P. Karafiát [-] , V. Šesták [-] , R. Vavřička [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-]

ŽK: 5. D. Mrázek , 39. O. Bučan ml. , 64. P. Földeši . ČK: 64. P. Hlůžek .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BUČAN Ondřej (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.