0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá porazila Bor a v tabulce mu opět odskočila, rozhodl Chalupský


Branky


0

Souboj dvou rezerv svých týmů a zároveň souboj tabulkových sousedů podle předpokladů vyrovnaný být neměl. Jasným favoritem zde byla Planá, která završuje tu první deístku týmů, kterou dělí od zbytku pole velký náskok. A Planá svou roli nakoenc také hravě potvrdila. V každé půli dokázala v poměrně nezáživném utkání vstřelit jednu branku a nakonec si dokráčela pro pohodlné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá měla navrch a Chalupský ji dostal do vedení

Palná už od začátku těžila ze svých zkušeností a měla oproti mladému Boru výrazně navrch. Hosté hráli velmi dobře a soupeři příliš šancí nedávali, sami si jich několik vytvořit dokázali, ale nechtěli se ukvapit, a tak z jejich hry stále čišil klid a mírná opatrnost, který otevření skóre dlouho bránila. Nakoenc se ale hosté prosadit dokázali v třiatřicáté minutě, když dostal Planou do vedení přesnou trefou Petr Chalupský. Jednobrankový náskok si už Planá dokázala až do konce poločasu udržet a měla k bodům skvěle nakročeno.

Bor se nevzdával, ale Chalupský jej opět nelítostně knock-outoval

Maldý a nabuzený Bor se nehodlal snadno vzdát a od začátku druhé půle hrál velmi aktiovně a snažil se vyrovnat. Planá ale využila svých zkušeností a nechala souepře klidně běhat a unavovat se. Bor si sice nějaké šance vytovřil, ale Planá měla vše stálep od kontrolou. Definitivně ale nakoenc domácí tým srazil do kolen v jedenašedesáté minutě Petr Chalupský, který přidal druhou branku a v podstatě rozhodl. Zbytek utkání už se pak spíše jen dohrával a Planá si tak nakoenc dokráčela pro pohodlné tři body, i přes to, že se jí ještě navíc nepodařilo přidat třetí branku z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Zápas s Planou byl vyrovnaný, ale hosté měli více šancí, než my a nakonec rozhodla jejich zkušenost, která byla v tomto utkání jednoznačně rozdílovým faktorem. My jsme moc šancí na body opravdu neměli, Planá navíc ještě neproměnila penaltu a nakonec zaslouženě zvítězila.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - A. Zouhar [-] , V. Boško [-] , L. Pták [-] (58. P. Podlipský [-] ) , J. Tejkal [-] (46. C. Phuong Duy [-] ) , R. Bláha [-] (65. O. Cimprik [-] ) , R. Mikulička [-] , J. Maczko [-] , V. Hlaváč [-] , V. Kalčík [-] , J. Marcínek [-]

FK Planá B
J. Butala [-] - L. Švejda [-] , J. Skalák [-] , M. Jeřábek [-] , P. Miklas [-] - M. Kuchař [-] , T. Mikač [-] - J. Bucsuházy [-] , P. Chalupský [-] , J. Mikač [-] - V. Popelka [-]

ŽK: 65. M. Kuchař .
Místo: Bor. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - BURDA Karel (N), PROKOP Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.