Trpísty dostaly Baník do sestupových končin, Wintrle navázal na střeleckou pohodu dalším hattrickem


0

Trpísty tak úplně nezvládly v Chodově první poločas, ve kterém ztratily své vedení a nakoenc po měn prohrávaly 1:2, čímž si vše výrazně zkomplikovaly. Ve druhé půli už ale nedaly soupeři žádnou šanci, zápas rychle obrátily ve svůj prospěch. Jejich výhru pak definitivně strvdil gólem v poslední desetiminutovce šampion z minulého kola Jakub Wintrle, který navázal na skvostný výkon dalším hattrickem. Trpísty tak tato výhra dostala definitivně zpět na druhé místo a Baník zase poslala do sestupových končin. Je tedy otázkou, jak si oba týmy v s celkem těžkými úlohami poradí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpístským první půle příliš nevyšla

Trpísty nastoupily v torchu slátané sestavě a příliš se jim nedařilo. Balón od nich odskakoval a chyběl i větší pohyb. Sice se díky Jakubu Wintrlemu, který se prosadil z rohu vápna, už v patnácté minutě dostaly do vedení. Jenomže poté už na svůj špatný výkon doplatily a důrazný Baník dokázal využít svého důrazu. Velmi dravě se cpal do branky a míč dotlačil v podstatě až k brankáři, jenže ten následně střelu balón dokázal po střele jednoho z domácích vyrazit, avšak pouze k Janu Zajíčkovi, který jej dorazil do branky. Baník měl díky své aktivitě možná i mírně navrch a podařilo se mu dokonce i utkání otočit ve svůj prospěch, když Jan Fidler dlouhý centr usměrnil hlavičkou k tyči. Své vedení pak už Baník uhájil a po první půli vedl.

Trpísty se konečně rozehrály a nedal Baníku šanci

Trpísty ve druhé půli hrály daleko lépe, než v půli předchozí a podařilo se jim velmi rychle opět vyrovnat. Více prostoru, než bylo třeba, dostal Tomáš Čižmár, který ho dokonale využil a střelou z hranice vápna snížil. Velmi rychle na tento zásah dokázal navázat následně také Jakub Wintrle a nyní daleko výraznější hosté znovu vedli. Trpísty byly i nadále velmi aktivní a měli mnoho šancí, velmi málo chybělo například Ondřeji Korimovi, který sice překonal brankáře, ale míč vyrazil téměř z brankové čáry pozorný obránce. Přesto se však Baník čtvrté trefě neubránil v jedenaosmdesáté minutě se kličkou uvolnil v rohu vápna Jakub Wintrle, který levou nohou střelou na vzdálenější tyč udělal za utkáním definitivní tečku. Trpísty tak nakoenc celkem v klidu zvítězili 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): My jsme se na zápas sešli akorát v jedenácti lidech a ještě v takové slátané sestavě, což na nás bylo od začátku znát. Sice jsme vedli, ale soupeři se podařilo důrazem utkání otočit a my jsme byli ve velmi složité situaci. O přestávce jsme si ale něco řekli a do druhé půle jsme naskočili, jako úplně jiný tým a zápas jsme si pohlídali. Druhá půle byla v našem podání daleko lepší a nakonec jsme v ní zápas naštěstí rozhodli.



Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MAZANEC Radek (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.