Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta nečekaně roznesla Lázně na kopytech


Branky


0

Velmi atraktivní souboj se v neděli odehrál na trávníku ve Dlouhém Újezdě, kam ne hřiště tamního celku dorazil Sokol Konstantinovy Lázně. Sokol tam byl celkem jasným favoritem, má velmi dobrou stálou formu a dost se mu daří, naproti tomu Sparta, ta se momentálně trápí a tabulkou klesá, přesto však nebylo pro Lázně radno domácí tým podcenit, všichni totiž potenciální kvaliti Sparty jistě známe a víme, že jsou velmi vysoké. A kdo nevěřil, že by mohl Újezd ázně potrápit, ten se určitě mýlil. Výsledek 7:1 pro domácí totiž hovoří o přesném opaku, který ale asi nikdo nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd byl lepší, ale Lázním odskočil až v závěru půle

Sparta do utkání vlétla opravdu horlivě a odhodlaně, využila svých, nyní dlouho skrývaných, kvalit a dokázal Lázně hravě přehrávat. Hosté příliš prostoru nedostávali, a když už se dostali do útoku, byl připraven skvělý brankář Mrázek. V sedmnácté minutě se navíc podařilo Janu Podlesnému otevřít skóre a dostat svůj tým do vedení, které ale atí nic nezaručovalo. I po zbytek půle měl Újezd navrch, ale nadařilo se mu využít svých šancí. Nakoenc se ale v závěru půle gólem do šaten blýskl opět Jan Podlesný, a tak měl Újezd k bodům skvěle nakročeno.

Lázně dorazil Vrba, ale Mrázek o čisté konto přišel

Ve druhé půli Újezd na nic nečekal a na soupeře opět vlétl v plné parádě, takže se už v osmačtyřicáté minutě mohl radovat z branky Jana Horváta. A když se pav v šestašedesáté minutě poprvé prosadil Michal Vrba, bylo už téměř rozhodnuto. Újezd ale nehodlal už tak bezmocné Lázně ušetřit, a tak tlačil dál a ještě je pořádně dorazil. Nejprve znovu zvýšil Michal Vrba, na něhož navázal Rudolf Chrastina, po jehož zásahu pak ještě následovalo zkompletování hattricku Michala Vrby. Za stavu 7:0 už ale domácí konečně trcohu polevily a utkání jen dohrávaly, to ale neměli dělat, protože Lázně zvýšeného prostoru využily a v poslední minutě utkání připravil Jan Jelen Davida Mrázka čestným zásahem o čistké konto. Body už ale Újezdu beztak nikdo nevzal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Přiznám se, že jsme si proti Lázním ani moc nevěřili a počítali jsme se ztrátou bodů, ale utkání nám parádně sedlo a celý zápas jsme byli lepší a myslím, že výsledek hovoří za vše. Zároveň nás i podržel brankář, na kterého když už něco šlo, tak si s tím, s výjimkou jedné střely, vždy parádně poradil. S ničím takovým jsme určitě nepočítali a musím říct, že jsme překvapili sami sebe.
Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Jadlovský [-] - J. Hanilec [-] - J. Podlesný [-] (75. R. Chrastina [-] ) , T. Landrgott [-] , M. Vrba [-] , M. Stoklasa [-] , J. Horváth [-] (55. J. Synek [-] ) , O. Bučan ml. [-] , P. Chejnovský [-] , P. Pavlík [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - V. Zwettler [-] (26. J. Míšek [-] ) , R. Zabloudil [-] , M. Surovčík [-] , M. Kolářský [-] - V. Kolář [-] , O. Nuhlíček [-] , J. Jelen [-] , M. Zábranský [-] - P. Holík [-] , J. Zábranský [-] -

ŽK: 39. J. Podlesný , 60. J. Synek - 68. M. Surovčík .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - BUČAN Ondřej (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.