5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby hladce přejely Spartu


Branky


0

Pokud byl pro tento zápas někdo alespoň mírným favoritem, byla to spše hostující Sparta Dlouhý Újezd, ale na hřišti to nakoenc vypadalo úplně jinak. Újezd si totiž oěpt vybral jedno ze svých slabších zápasů, dorazil do Kladrub jen v devíti lidech a domácím se už v první polovině podařilo rozhodnout čtyřmi zásahy. Ve druhé půli pak už Kladruby jen hru kontrolovaly a zaslouženě si došly pro tři body. Ty vyšvihly Kladruby v tabulce hned za Újezd, tedy na sedmé místo, minimálně do neděle, než své zápas odehrají také Lesná a Kšice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

Díky znatelné početní převaze byly Kladruby od začátku jasně lepší a soupeře mlely na jeho polovině. Sparta si v podstatě vůbec neškrtla a její osud byl od začátku zpečetěn. Bylo jen otákzkou času, kdy poprvé inkasuje. A dlouho to rozhodně netrvalo. Už ve dvanácté minutě otevřel skóre Jan Šimek a o dvě minuty déle na něj navázal také Tomáš Kotlár. A aby toho nebylo pro Újezd málo tak pro něj smrtící pětiminutovku pak ještě završil individuální akci po křídle přesným zásahem také Lukáš Kotlár. Pak se kulomet střel, které létaly na Mrázku svatyni trochu zklidnil a znepřesnil, ale asi po deseti minutách už musel Mrázek lovit míč z vlastní branky znovu, poté, co dostal do vápně přesnou přihrávku Jiří Šrámek, který tak zvýšil na 4:0. Od té doby se ale domácí přestalo střelecky dařit a překonat Mrázka popáté pro ně byl nadlidský úkol. V první půli už se to nepodařilo.

Kladruby se nakonec dočkaly i páté branky

Ani ve druhé půli se hosté nedostávali vůbec do hry a Kladrubští měli výrazně navrch. Stáel si vytvářeli obrovské množnství šancí a toužili po pátém zásahu, ale nebylo jim velmi dlouho přáno. Už to dokonce i vypadalo, že ani nebude, protože Mrázek si poradil s každou větší šancí, která na branku letěla, v jiných případech mu pomohly tyče a v těch dalších zase naprostá nepřesnost domácích snajprů. Přesto svou malou osobní válku o neinksování páté branky nakoenc prohrál, když ho asi dvě minuty před koncem dokázal po ukázkovém důrazu ve vápně prostřelit Emil Samko. Kladruby tak nakonec zvítězily 5:0 a všechny body doma udržely.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Jiří Šrámek: Tam bylo rozhodnuto v podstatě ještě před utkáním, soupeř dorazil jen v devíti lidech a podle mě i ve velmi oslabené sestavě. My jsme tedy byli sice také jen přesně v jedenácti, ale i tak byla početní převaha znatelná. Od začátku jsme byli lepší a to platilo v podstatě po celý zápas. Neproměnili jsme ještě plno dalších velkých šancí, a tak myslím, že je pro soupeře výsledek 5:0 ještě přijatelný.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání nechce vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , V. Kučera [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] - M. Havránek [-] , J. Šrámek [-] , L. Kotlár [-] , E. Samko [-] - T. Kotlár [-] , J. Šimek [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Jadlovský [-] - J. Lazorka [-] , D. Zušťák [-] , R. Chrastina [-] , J. Synek [-] , J. Horváth [-] , P. Chejnovský [-] , P. Pavlík [-] , M. Matějka [-]

Místo: Kladruby. Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - ŽIŽKA Lubomír (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.