Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně smetly Brod jedenácti zásahy


0

Obrovská potupa vyprovodila v neděli z lázeňského trávníku hráče Brodu, v utkání sice nebyl Brod zas o tolik horší, ale přesto si z Lázní odvezl porážku 11:0. Lázně vysoká výhra dostala do závěsu za Halži a Trpísty, v němž bude Sokol vyčkávat na sovu šanci, aby se dostal na postupové druhé místo, i když je pravdou, že případný postup se jej nejspíš týkat nebude, to by totiž musel podobého postavení ve vyšší soutěži využít také lázeňský A-tým, ale kdo ví, šance jsou pro oba dost reálné. To Brod se musí ale obávat sestupu s daleko vyšší pravděpodobností. Také jej od udržení se sice dělí jen bod, ale v této situaci je velmi těžké získat i ten bod. Nám teď tedy nezbývá, než jim oběma při těžkých úlohách držet palce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hitparádu odstartovala kontroverzní branka, tu ale ještě Brod hodil za hlavu

První branka přišla hned v první minutě utkání, ale předcházel jí velmi tvrdý zákrok, kterým Lázně získaly balón, takže byla celá situace po níž Jan Zábranský otevřel skóre trochu sporná. Brod ji ale dokázal hodit rychle za hlavu a soupeři se dokázal svou bojovností vyronvat. Hrálo se v celkem slušném tempu, přičemž byly šance na obou stranách, ale jen na jedné se dočkávaly gólové odezvy, a sice na té Lázeňské. Brod byl v koncovce bezzubí, a tak jen sledoval, jak je mu jeho snaha k ničemu a Lázně navyšují své vedení. V devatenácté minutě se totiž trefil Miroslav Zábranský, v devětadvacáté podruhé Jan Zábranský a poločas ukončil symbolicky v úplně poslední minutě gólem do šaten Petr Holík, takže vedly Lázně po první půli už 4:0, ačkoli jejich převaha rozhodně tak výrazná nebyla.

Brod druhou půli odevzdal

Ve druhé půli už ale hrály pouze Lázně. Brod zápas jen dohrával a nechal soupeře, ať si dělá, co se mu zachce, a tak se ostudné skóre pomalu začalo rodit. V osmačtyřicáté minutě se trefil Adam Kolář, ve dvaapadesáté minutě jej svou třetí brankou následoval Jan Zábranský, na něhož později navázal také David Brunner, v šedesáté minutě se trefil také Josef Míšek a po dvaceti minutách poločasu po zásahu Františka Vacaty už to bylo ostudných 9:0. To ale Lázně ani trochu nepřibrzdilo a pokračovaly v bavení diváků i nadále. Trefil se ještě Martin Surovčík a v šestasedmdesáté minutě pak završil gólové hody Josef Míšek. Poslední čtvrhodinu už ale Lázně naštěstí pro Brod vypustily, a tak už své vedení pojedenácté nenavýšily. Uktání tak nakoenc skončilo 11:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček: První půli jsme začali zlehka a nechali jsme soupeře trochu poodskočit. Zbytek půle už jsme ale dohrávali celkem v poklidu, nehráli jsme špatně, dokonce bych řekl, že jsme se Lázním i vyrovnali, ale nedávali jsme góly, a tak jsme nakonec prohrávali 0:4. Druhou půli jsme ale úplně odevzdali. Kluci mě vůbec v šatně asi neposlouchali, chtěl jsme, abychom ještě trochu zabojovali, ale hráli si to po svém a odevzdali to. Proto také utkání skončilo takovým rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , M. Surovčík [-] - O. Nuhlíček [-] , A. Kolář [-] (50. M. Stehlík [-] ) , J. Velich [-] , M. Zábranský [-] - J. Zábranský [-] , P. Holík [-] (50. V. Zwettler [-] ) - D. Brunner [-] (50. J. Míšek [-] ) , F. Vacata [-]

FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - L. Kubalík [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] , M. Hišem [-] , . Čermák [-] , Z. Pytlík [-] , D. Novák [-] , J. Mlynár [-] , M. Majer [-] , M. Květoň [-]

Místo: K.Lázně. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠAŠEK Miroslav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.