Trpísty ztratily další důležité body


Branky


9. J. Wintrle , 81. T. Čižmár - 10. J. Kopča , 13. T. Mikač , 16. D. Sovka , 81. L. Švejda , 85. L. Švejda (p.)
0

Trpísty měly proti Plané velkou šanci k tomu, aby se vrátily zpět na druhou příčku, ale zápas se jim i přes velmi dobrý začátek vymkl během mžiku z rukou a Planá už si po zbytek zápasu dobrou pozici udržela a nakoenc zvítězila 5:2. Pro Trpísty je to tak další ohromná ztráta, která je může bezpochyby hodně srazit na cestě za titulem. Ačkoli mají totiž Trpísty stále stejný počet bodů, jako Halže a o bod více, než Lázně, čeká je stále o zápas méně. A navíc je před nimi ještě také o bod úspěšnější Jiskra Třemešné. Šance se pomalu vytrácejí. To Palná už je zachráněná a sezónu už bude nejspíš jen v poklidu dohrávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty začaly dobře, ale o zápas rychle přišly

Trpísty se po chybě Palné dostaly už v deváté minutě do vedení, když rozvlnil síť Jakub Wintrle. Planá ale dokázala bleskurychle vyrovnat a Trpísty tak o výhodnější pozici rychle připravit, už v desáté mintuě totiž vyrovnal Jiří Kopča a vzápětí Trpísty ještě dorazily i jejich chybami dva další zásahy během pěti minut, o něž se postarali Dominik Sovka a Tomáš Mikač, jehož centr si hlavou srazil do valstní branky vy skutečnosti Tomáš Čižmár. Po patnácti minutách tak Planá vedla o tři branky a kvalita Trpíst šla příčinou nervozity a špatné psychiky rychle dolů. Zbytek půle už se tak jen v klidu dohrával, Trpísty se sice snažili, pokoušeli se dávat si balón a hodně běhat, ale ani velkou snahou neodkázaly obranou soupeře projít, a tak už se branky nedočkaly.

Čižmár odčinil svůj vlastní zásah, ale Trpíst padly

Ve druhé půli vypadal obraz hry naprosto stejně, jako v půli předchozí. Trpísty se velmi snažily a bojovaly, ale marně. Nic nevymyslely a plánští fotbalisté je dokázali zkušeně držet na uzdě. Už to vypadalo, že se tedy utkání za stavu 1:3 dohraje a žádné branky už nepadnou, ale pak se v jedenaosmdesát minutě trefil nejprve střdající Jan Bucsuházy, který trefil míč svou slabší levačkou, ale jeho pomalá střela se beztak došourala až do branky, a vzápětí i Tomáš Čižmár, který dokázal odčinit sovu nádhernou trefu halvou, akorát do vlastní brány. A aby toho nebylo málo o tři minuty déle ještě zpečetil výhru domácích trefou z penalty také Lukáš Švejda, a tak nakoenc zápas skončil výhrou 5:2 pro hostujícíc tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Nám se zápas nepovedl, máme několik zraněných hráčů, jednoho vykartovaného, a tak jsme opět museli lepit sestavu. To bylo na hře prostě hodně znát. Je to daleko nervóznější a ve hře chybí více jistoty, takže, i když si vytvoříme šance, tak jich prostě nedokážeme využít. První půle byla ještě vyrovnaná, ale děláme obrovské chyby, které zápas rozhodují a během několika minut jsme schopní se sami vyřadit ze hry, což se také stalo. Když jsme pak navíc to utkání ztratili, byli jsme ještě nervóznější a nebyli jsme ani schopní vymyslet, jak překonat jejich obranu. Prostě máme nějakou krizi a musíme se z ní rychle dostat. Snad nám trochu pomůže pauza, která nás teď čeká. Doufám, že si kluci odpočinou a zase se vrátíme k tomu, co jsme hráli předtím.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: Byl to hodně dobrý zápas. Domácí tým byl kvalitní, hodně běhal a vzadu si dokázal dát balón. Náš tým už je věkem starší, a tak jsme je nechali běhat, dokázali jsme si podržet balón a dávat si ho. Sice jsme po jedné naší chybě brzy prohrávali, ale pak jsme zápas rychle dostali zpět do svých rukou a už jsme ho nepustili. Zbytek zápasu se odehrával spíše ve středu hřiště a jen jsme je nechali běhat. Moc toho ale nevymysleli.



Místo: Trpísty. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Lukáš - KUBAŠTA Stanislav (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.