1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znovuzrození potvrdila Jestřábka v Pečkách


Branky


16

Dramatický mač se dal očekávat v Červených Pečkách, kde oba týmy prahly po dalších bodech. Nakonec byli úspěšnější hosté, kterým tři body vystřelil čtvrt hodiny před koncem Jan Hron.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za nerozhodného stavu

"Chtěli jsme navázat na vítězné domácí utkání a urvat body i na hřišti soupeře", pustil se do hodnocení prvního poločasu hrající trenér Martin Mikeš a pokračoval: "Sestavu jsme poskládali za přispění našich šikovných dorostenců, kteří již měli v nohách dopolední zápas. Vedení jsme se ujali již v 8. minutě po pěkně zahraném rohu Kesnera a krásně umístěné hlavičce stopera Kubánka. V první půli jsme měli ještě několik dobrých průniků po křídle, ale soupeř dokázal následné centry do vápna odvrátit."

 

Jeho slova potvrzoval i trenér domácích Matěj Bíý: "První poločas jsme hráli opět dobře, prvních 15min velmi vyrovnaných, Jestřábka vedla po secvičeném signálu z rohového kopu a my jsme vyrovnali po krásné kombinační akci, kdy putoval míč od brankáře až k zakončujícímu Zientekovi. Poté jsme byli více na míči, soupeře jsem přehrávali, více kombinovali, ale žádné nebezpečné zakončení. Všechny naše šance nebo pološance končily na brankáři nebo na poli."

 

 

 

Po dalším rohu mají hosté tři body

Po druhém poločase mohli slavit hosté. "Druhou půli jsme začali aktivně a dokázali se dostávat do zakončení. Po krásné individuální akci nastřelil tyčku náš jestřábácký "Xavi" Kesner. Další šance dokázal brankář domácích zlikvidovat. Rozhodující druhou branku jsme opět vsítili z rohového kopu, tentokrát se hlavou na přední tyči prosadil elegantní bek Hron. Vedení jsme pak již zkušeně udrželi a mohli tak slavit další vítězství", radoval se Martin Mikeš.

 

Co do příštích zápasů zlepšit, ví Matěj Bílý dobře: "Do druhé půle jsme si řekli, co zlepšit, kde jsou naše mezery a do 70min jsme opět drželi míč a byli aktivnější. Jenže soupeř si nás dobře hlídal v bloku, správně vystupoval a čekal na naše chyby, aby rychle přecházel do otevřené obrany. To se mu začalo dařit, až když vedl 1:2 opět po secvičeném rohu a branka to byla úplně stejná jako v první půlce zápasu. Nám docházely síly (několik hráčů začaly chytat křeče) a hlavně s únavou už došly nápady na moment překvapení a v podstatě jsme se drželi jedné šablony, kterou jsme nedokázali změnit. K tomu nám nepomohla ani střídání a naše úsilí končilo na velkém vápně. Stále je to teprv čtvrtý zápas, opět jsme točili sestavou, pomalu se vracejí někteří marodi a tak nám bude zase chvilku trvat, než si to všechno sedne. Těší mě zapracovávání dorostenců, kteří pravidelně chodí na naše zápasy a dnes zejména brankář Svoboda a stoper Klas odvedli velmi dobrý výkon, z toho jsem nadšený. Věřím, že na jejich výkony navážou i další kluci z dorostu!"

 

 

 

 





Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: Asi mohu říct, že podle výsledků a průběhů zápasu jsme tým jednoho poločasu. Příčin, proč tomu tak je, je více, ale už podruhé za sebou jsme nedokázali v druhém poločase žádnou nadstavbu a díky základním chybám jsme prohráli.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Děkuji hráčům za bojovný a týmový výkon. Jsem moc rád, že můžeme do sestavy zapracovat šikovné dorostence a snížit tím i náš věkový průměr. Dále mě moc potěšil návrat jestřábácké ikony Petra Kureše po zranění do sestavy.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Vondráček [-] (65. Z. Bulíř [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Klas [-] , L. Zientek [-] , M. Carda [-] , M. Převrátil [-] , J. Kubelka [-] , D. Zákoucký [-] (70. I. Rytnauer [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] (82. L. Fedor [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - P. Kesner [-] , T. Robovský [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , J. Hron [-] , L. Týma [-] , P. Kureš [-] , L. Fejt [-] (86. F. Dvořák [-] ) , F. Krajíček [-] , D. Kubánek [-]

Hráči zápasu: V. Svoboda , D. Klas - M. Klička .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LINHART Zdeněk - KULHÁNEK Radek (N), NEUBERT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Uhlídá obrana Jestřábky nejlepšího střelce soutěže? To by mohlo být klíčové v tomto zápase. Loni v Jestřábce uspěli na petle domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů