Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně jdou na druhé místo, naděje na postup žije


0

Mnoho favoritů o víkendu opět zaváhalo, a tak měly Lázně v neděli skvělou pozici pro to, aby se dostaly na stříbrnou pozici, která by jim mohla zajistit postup, kdyby se tedy podařilo postoupit také jejich A-týmu ve vyšší soutěži, což není nemožné. Proti Plané to však bylo hodně těžké, byla to doslova přestřelka, která diváky musela rozhodně bavit. Nakoenc ji ale Lázně zvládly a zvítězily 5:3 a kdo si počkal do konce, neprohloupil. Pardní představení totiž mělo skutečně celých devadesát minut a rozhodovalo se v úplném závěru zápasu. Tři body pro Lázně tak znamenají jediné. Domácí se posouvají na špici souboje o druhé místo a Planá si s dvaatřiceti body na osmém místě musí na další příděl počkat. Ale je nutné podotknout, ež ve vyrovnané soutěži je ještě i celkem reálná šance, že by postup ukořistila třeba Planá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázním pomohla rychlá šťastná branka

Od začátku se hrálo pěkné vyrovnané utkání, ale Lázním velmi rychle pomohla výrazně rychlá branka, o níž se postaral Jan Zábranský, který chtěl centrovat do vápna, ale jeho přihrávka zapadl ravnou do branky Plané, a tak se Lýzně dostaly do vedení. To ale na utkání zatím nic neměnilo. Hrál ose vyrovnané otevřené utkání z jedné strany na druhou. Diváci se museli bavit, šancí bylo hodně a pohledný akcí ještě více. Kupodivu ale branek příliš nepadalo. Plané se ale nakoenc podařilo ještě v závěru půle vyrovnat, když se tvrdou ranou rovnou do šibenice asi z pětadvaceti metrů prosadil obránce Lukáš Švejda. Tím poločas skončil, a tak stále bylo před druhou půlí vše otevřené.

Kdo si počkal do konce, neprohloupil!

Důležitý krok za vítězstvím Lázní udělal hned zkraje druhé půle opět Jan Zábranský, který okamžitě dostal soupeře opět do vedení. Planá se ale nehodlala vzdát a vrhla všechny své síly do útoku. To nabízelo Lázním na druhé straně hodně prostoru, a domácí ho také využívali. Njeprve šli sami na branáře ve dvou, pak i ve třech a několikrát i jeden ja nednoho, ale Zdeněk Häusler v mnoha případech svůj tým dokázal podržet. Nepodařil ose mu to  v této fázi pouze jednou, když ho dvanáct minut před koncem prostřelil Adam Kolář, který už si s dostatkem prostoru za obranou hravě poradil. Planá ale dokázala rychle odvětit, když se trefil Jiří Kopča. Za pár minut ale Lázně opět zvýšili na rozdíl dvou branek, tentokrát po střele střídajícího Josefa Míška. I na to ale Planá rychle zareagovala a nádhernou hlavou po rohovém kopu rychle snížil Jan Bucsuházy. Planá oěpt vrhla všechny své síly do útoku, aby vyrovnala a v jednu chíli od toho nebyla daleko, když velkou šanci zahodil Kopča. A když jí nebylo přáno zpečeti výhru Lázní ještě v devadesáté mintě Viktor Kolář z dalšího protiútoku, i když si gólman Häusler na jeho pokus ještě sáhl. Lázně tak vyhrály po zběsilém závěru 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: My jsme přijeli jen v jedenácti lidech s tím, že se nám jeden brzy zranil a pouze chodil v útoku ,takže jsme hráli v podstatě v deseti. Kdybychom měli jednoho na střídání, nebo alespoň brankáře, tak myslím, že to molo vypadat jinak. Přesto to bylo vyrovnané utkání. My jsme ale brzy dostali hloupý gól, a to bylo možná úplně klíčové, protože jsme vždy chtěli vyrovnat, takže jsme vše vrhli do útoku a soupeř toho využil. Je to škoda, ale přesto to bylo pěkné utkání. My už postup nehoníme, takže nám porážka tolik nevadí, jsme rádi, že jsme si zahráli, a že padlo hodně branek. Nic se neděje, jedeme dál.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , M. Surovčík [-] , M. Kolářský [-] (17. J. Velich [-] ) - M. Zábranský [-] , A. Kolář [-] (80. R. Zabloudil [-] ) , O. Nuhlíček [-] , V. Kolář [-] - P. Holík [-] (55. J. Míšek [-] ) , J. Zábranský [-]

FK Planá B
Z. Häusler [-] - L. Švejda [-] - R. Havlíček [-] - P. Chalupský [-] , J. Mikač [-] , P. Miklas [-] , P. Mikota [-] , T. Mikač [-] , M. Kuchař [-] , J. Kopča [-] , J. Bucsuházy [-]

ŽK: 34. P. Holík , 65. J. Founě - 58. J. Kopča , 71. T. Mikač .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - ŠAŠEK Miroslav (N), RAŠÍN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.