Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá vyřadila Kladruby z boje o postup


Branky


0

Musel by se stát zázrak, aby Kladrubští po těsné porážce v Plané mohli ještě vybojovat postup, a to doslova, protože ve skutečnosti už to totiž není při pohledu na další rozpis zápasů ani možné. Je to ale velká škoda, kLdruby v utkání rychle vedly a měly ho velmi dobře rozehrané, ale pak polevily a Planá zápas dvěma zásahy otočila a dovedla jej k vítězství. Třemi body se tak dotáhla za Kladruby, na něž ztrácí už jen jediný bod a nyní se bude ještě chtíít probít, co nejvýš. Postup jí už ale také jistě mine.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby šly rychle do vedení, ale to je uspokojilo

Kladrubští měli velmi dobrý začátek, okamžitě se nacpali s balóněm před branku souepře, záčkli jej, roztočili jeho obranu a už ve druhé minutě otevřeli skóre zásahem Tomáše Kotlára. Vypadalo to, že Kladruby souepře nepodcení a dočkají se snadného vítězství, ale to si asi mysleli i hostující hráči, kteří po první trefě výrazně uklidnili svou hru a hodně polevili. Proto se do hry začala dostávat také Planá a diváci sledovali vyrovnané utkání. Dlouho však další branky nepadaly, tedy až do chvíle, kdy dvě minuty před koncem prvního dějství vyrovnal Petr Brožíček. Do šaten se tak odcházelo poté, co Kladruby přišli po slibném začátku o dobře rozehrané utkání, za vyrovnaného stavu.

O důležitý zásah se postaral brankář i útočník, Radek Švarcbek

Také ve druhé půli se hrálo hodně vyorvnané utkání s drobnými i většími šancemi na obou stranách, ale s tím, že branky příliš nepadaly, a tak bylo jisté, že pokud se podaří někomu vsítit, bude to velmi důležitý faktor, který prvaděpodobně rozhodne. To se v jedenašedesáté minutě podařilo v okrese věhlasnému Radku Švarcbekovi, který je užitěčný na všech frontách. A užitěčný je v tomto případě slabé slovo. Přesně podle předpokladů se totiž potvrdilo, že jediná branka může rozhodnout a poté, co už se zkrátka nikdo neprosadil, tak se tak také stalo. Planá tak vyhrála perfektně zvládnutý zápas 2:1 a salví tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Kladruby
Tj Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] - Z. Häusler [-] (46. J. Skalák [-] ) , P. Miklas [-] , J. Kopča [-] - J. Mikač [-] , T. Mikač [-] , M. Kuchař [-] (61. J. Bucsuházy [-] ) , R. Havlíček [-] , P. Brožíček [-] - R. Švarcbek [-] - M. Jeřábek [-] (56. P. Hlinčík [-] )

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] (46. R. Duspiva [-] ) , R. Valena [-] , J. Havránek [-] , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] - T. Kasl [-] , L. Kotlár [-] (50. P. Ganobjak [-] ) , M. Havránek [-] , E. Samko [-] (69. J. Šrámek [-] ) - T. Kotlár [-]

ŽK: 76. J. Mikač - 14. R. Valena , 62. J. Šimek , 77. J. Havránek .
Místo: Planá. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Sirový Václav - MELOUNEK Václav (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.