Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:30

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejblíže postupu je opět Halže. Zajistilo to duo Mrenka, Trefilík


0

Halže si dokázala dokonale poradit v Brodu, kde získala povinné tři body za pohodovou výhru 10:1 a zaslouženě zvítězila. Získala plný bodový zisk, kterým tak využila menšího zaváhání Lázní, kterým se tak bodově vyrovnala a na skóre je výrazně předskočila. Jedniný tým, který má v souboji oproti Halži zatím bodově navrch je Sparta, ale ta má zase naopak o zápas více, a tak má Čechie vše ve svých rukách. To Brod je stále v sestupových vodách. Na Chodov ale ztrácí stále jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod začal dobře, chvíli vedl

Brod u se podařilo začít utkání velmi dobře a po devíti minutách se dokonce dostal do vedení po zásahu Martina Květoně, ale tím jen probral bestii a zadělal si na velké problémy. Halže se rychle oklepala a od té doby jasně mlala obranu soupeře a šla si za svým obratem a povinnými třemi body. Už po čtyřech minutách se tak podařilo vyrovnat René Mrenkovi a o dvě minuty déle dokonal obrat Milan Trefilík. Definitivně pak ale zajistil v před třicátou minutou výhru Halže René Mrenka, který nejprve zvýšil na 3:1 a vzápětí navýšil René Mrenka i na 4:1. V tu chvíli už měl Mrenka na kontě hattrick a jeho spanilá jízda ještě nebyla zdaleka u konce. Prostor však dostal do kocne poločasu ještě druhý výrazný hrdina Halže, Milan Trefilík, který se trefil v pětatřicáté minutě podruhé. Zbytek půle už se však pouze dohrával a do šaten se tak odcházelo za stavu 5:1 pro hostující tým.

Klapka - Trefilík a Mrenka, podruhé

Už nadpis evokuje fakt, že tento zápas bylo sólové představění pouze dvou hráčů, dvou spoluhráčů. A ti se v podstatě přetahovali jen mezi sebou o to, kdo se prosadí vícekrát. Milan Trefilík Mrenku velmi po dlouhé bezbrankové hře v prvních pětadvaceti nezajímavých minutách vyronval zkompletováním hattricku, ale René Mrenka mu zase velmi rychle odskočil. A to se po pomalejším úvodu druhé čáasti zdálo, že se bude zápas jen dohrávat, a to ještě nebylo vše. V poslední desetimunutovce se totiž René Mrenka trefil znovu. Pak přidal svou čtvrtou branku Milan Trefilík a v poslední minutě se trefil ještě pošesté René Mrenka, který tak napsal za utkáním definitivní tečku.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
FK Brod u Tachova: Brod u Tachova se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Dnes se nám hodně dařilo po střelecké stránce. Herně už to pak bylo slabší, ale důležité jsou tři získané body, které nás opět posouvají výše, takže nemůžeme být nespokojení.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - Z. Pytlík [-] (70. . Čermák [-] ) , M. Květoň [-] , A. Janovec [-] , M. Bernas [-] , V. Křehlík [-] , L. Kubalík [-] , P. Kutílek [-] , M. Hišem [-] (70. D. Novák [-] ) , L. Kopáček [-] , P. Jonáš [-] (57. A. Ulbrich [-] )

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - L. Kormoš [-] , J. Strouhal [-] (46. K. Horák [-] ) , T. Ježdík [-] , J. Korda [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , F. Bedecs [-] (46. D. Kreml [-] ) , T. Vávra [-] (45. L. Lazorka [-] ) , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 61. M. Hišem - 20. L. Kormoš , 25. R. Mrenka .
Místo: Lom. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Friedenberger Karel - KOPÁČEK Radek (N), BOŽEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.