D. Halámek 25. (vl.)
R. Hůla 51.
M. Fojtík 68. (p.)
3:2
(1:2)
5. J. Kodeš (vl.)
30. V. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice po špatném výkonu odjíždí ze Senomat poražena


Branky


25. D. Halámek (vl.) , 51. R. Hůla , 68. M. Fojtík (p.) - 5. J. Kodeš (vl.) , 30. V. Fiala
16

Velmi vyrovnaný zápas se dal čekat od duelu v Senomatech, kam zajížděla Jesenice. Utkání nabídlo dva vlastní góly na obou stranách. Po fotbalové stránce toho k vidění moc nebylo, zápas byl spíše bojovný a hrálo se mezi vápny. Domácí ale chtěli o něco více, což rozhodlo. Vítězným gólem byla Fojtíkova proměněná penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastní góly

Na první gól se čekalo pouhých pět minut. Jesenice se dostala k centru do vápna, který chtěl odvrátit navrátivší se Kodeš. Senomatský stoper měl za sebou hráče a ve snaze míč odklidit do bezpečí jej umístil za Hornofova záda - 0:1. Vyrovnání přišlo ve 25. minutě a stejně jako na straně domácích, i Jesenice si dala vlastní gól, konkrétně to byl Halámek - 1:1. Uběhla půl hodina hry a skóre se znovu měnilo. Na hranici šestnáctky dostal až moc času a prostoru Fiala, který mířil přesně a vrátil Jesenici vedení - 1:2. Hosté si svůj náskok do kabiny udrželi.

Senomaty otočily

Ve druhém poločase se Jesenici nedařilo a branka Hornofa byla ohrožena jen sporadicky. Především ze standardních situací mohli hosté vstřelit další gól, senomatská defenziva ale byla proti. Domácí chtěli zápas otočit a urvat body. V 51. minutě si na rohový kop naskočil Hůla a bylo srovnáno - 2:2. V 68. minutě se naskytla domácím penalta, ke které se postavil velezkušený Fojtík a nemýlil se - 3:2. Berani si vedení hlídali a po závěrečném hvizdu sudího Červeného se mohli radovat.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jakub Hornof, brankář: První půlku oba týmy hrály vyrovnaný zápas, ale bohužel jsme zase neproměňovali šance a udělali jsme dvě chyby, které soupeř potrestal. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat, ale potom jsme hned zase dostali do kabiny. V kabině jsme si o půli řekli, že na ně musíme vlétnout a naštěstí se to povedlo. Druhou půli jsme byli lepší a proměňovali jsme šance. Hosté se potom moc už do šancí nedostávali, akorát hrozili ze standardek.

FC Jesenice
Ivo Kapoun, trenér: Pro nás jeden z nejhorších, možná vůbec nejhorší zápas na podzim. Šli jsme do vedení, kdy si domácí dali vlastní gól. Totéž se ale stalo na naší straně a bylo srovnáno. V prvním poločase jsme zvládli přidat další gól a jít do vedení, ale ve druhé půli jsme neudělali kloudnou akci. Domácí chtěli o trochu více a to rozhodlo.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - L. Klik [-] (46. M. Sailer [-] ) , M. Fojtík [-] , M. Karnold [-] , S. Pilík [-] (5. P. Lichnovský [-] ) , D. Moroz [-] , R. Hůla [-] (71. R. Trešl [-] ) , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Špidra [-] (71. M. Hudák [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - F. Moučka [-] (46. T. Tatzauer [-] ) , D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , J. Pfejfer [-] (71. P. Šťastný [-] ) , D. Kapoun [-] , P. John [-] , Z. Fiala [-] , D. Brda [-] , P. Altman [-] , D. Halámek [-]

ŽK: 40. R. Hůla , 50. J. Kodeš - 20. D. Brda , 40. Z. Fiala , 60. V. Fiala .
Hráči zápasu: M. Fojtík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:36

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů