Trpísty bez Wintrleho přišli o naději na postup, Jiskra je blíže


Branky


0

Velmi zajímavé utkání bylo v sobotu na programu na hřišti Jiskry Třemešné, která přivítala Sokol Trpísty, s nimiž si to v přímém souboji měla rozdat o to, kdo z nich zůstane před posledním kolem v souboji o druhé postupové místo. Zatímco Trpísty by o vyšší soutěž jistě měly zájem, Jiskra by případný postup nejspíše po špatné zkušenosti nepřijala. Přesto to nakoenc ale byla ona, kdo si šanci na druhou příčku ponechal a v posledním kole si to o ní rozdá hned se třemi dalšími soupeři. Rozhodně si to ale zaslouží, svého soupeře přejela Jiskra s naprostým přehledem a zaslouženě bez potíží zvítězila 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra rozhodla už v závěru první půle

Zpočátku se hrálo hodně vyrovnané a opatrné utkání a bylo předem jasné, že první branka bue nejspíš velmi důležitá. Čekalo se na ní ale velmi dlouho. Oba týmy spálily několik šancí, Trpístským evidentně chyběl chladnokrevnější útočník, který by nahradil zraněného Jkauba Wintrleho a ani Jiskře se zpočátku tolik nedařilo. Tedy až to pětatřicáté miuty, v níž se porpvé trefil Radim Ebenhöh. Tento zásah Trpísty ochromil a srazil do kolen, a tak doázala JIskra v poslední desetiminutovce úrvní půle definitivně rozhodnout. Trefil se totiž ještě Vlastimil Novotný a ještě jednou Radim Ebenhöh a bylo rozhodnuto. Jedna hloupá desetiminutovka připravila Trpísty o vše, o celou sezónu.

Brzké vyloučení nepomohlo

Sokol se určitě ještě chtěl o menší zvrat utkání pokusit, ale hned na začátku druhé půle si vše ještě zkomplikoval červenou kartou pro Jaroslava Kubaštu, a i když v sedmapadesáté minutě snížil ještě Robin Táborek, šancí už Sokol moc neměl. Třemešné bylo lepší a oslabeného soupeře přehrávalo. V následující desetiminutovce ještě ztvrdili výhru Jiskry dalšími dvěma zásahy Vlastimil Novotný a hattrickem Radim Ebenhöh. Za stavu 5:1 už se zbytek zápasu jen v poklidu dohrával a zatímco na Jiskru čekala po devadesáti minutách sladká odměna, Sokol musel spolknout hořkost ztráty veškerých nadějí na psotup. Parádní sezóna končí smutkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - J. Drgáč [-] (63. P. Dvorský [-] ) , T. Veselý [-] , J. Marcínek [-] (75. D. Chludil [-] ) , M. Malich [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-] , V. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Dvořák [-] - R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Sláma [-] (46. J. Wintrle [-] ) , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Ludvík [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , P. Braha [-] , T. Čižmár [-]

ŽK: 48. J. Kubašta . ČK: 50. J. Kubašta .
Místo: Třemešné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petrášek Jan - SLAVÍK Lukáš (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.