Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 10:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod vedl proti mistrům 4:0, pak famózní přišel obrat


Branky


0

Naprosto tagicky začal poslední zápas sezóny pro jasného favorita za Baníku Stříbro. Ten na hřišti sestupujícího Brodu svého soupeře jednoznačně podcenil a během jedenadvaceti minut prohrával v poměru 0:4. Pak se ale probral, do konce poločasu snížil na 3:4 a druhá půle už patřila jen jemu. A tak si ani v tomto špatně rozehraném zápase nakoenc Stříbro svou skvělou bilanci nepokazilo a rozšížřilo svůj gólový účet v sezóně na 112 branek. Parádní výsledek. Nakoenc hosté zvítězili v poměru 8:4 a nedovlili Brodu nepovedenou sezónu alespoň uzavřít trochu šťastněji. V příštím roce tak Brod nejspíš čeká návrat do nižší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod začal famózně, ale o jistou výhru ho Stříbro připravilo ještě v půli

Stříbro soupeře a poslední zápas celkově evidnentně výrazně podcenilo a nedokázalo se vyhecovat ke kvalitnějšímu výkonu, a tak hrál od začátku více Brod, který tak byl překvapivě lepší, a to neměl k dispozici ani jediného hráče na střídání, oproti Baníku, který střídal už od třinácté minuty pravidleně. Už v první minutě si sérií narážeček párkrát vyměnil balón se spoluhráčem Radek Čermák, který s jistou šancí naložil na výbornou. Ještě v desáté minutě zvýšil Martin Bernas a po něm pak chvíli na to ještě Václav Křehlík. Po dvaceti minutách zápasu se ale Václav Křehlík dokázal trefit ještě jednou a Brod už vedl o čtyři branky. Zdálo se, že lídr je na kolenou, a že je překvapivě po všem, lae nebylo. Dvěma chybami vrátil souepře do utkání brankář Pytlík, kterému propadly střely Jána Balogha a Ondřeje Pavlase, a tak byl Baník opět blízko. Favorti vycítil svou šanci a od té doby si šel tvrdě za obratem. Ještě do konce poločasu snížil znovu Ondřej Pavlas a bylo jasné, že ve druhé půli to bude mít Brod hodně těžké.

Brod nestíhal, Stříbro prokázalo mistrovskou kvalitu

Ve druhé půli už však bylo vše jednoznačné, a to z té očekávané strany. Stříbro bylo jasně lepší a Brod, který ještě demotivovala obrovská ztráta nadějného zápasu, už ani nestíhal. A tak bylo jen otázkou, kolik branek ještě Stříbro přidá. V tomto pořadí se trefovali znovu ještě Ján Balogh, Ondřej Pavlas, Pavel Smolek, potřetí Ján Balogh a Ondřej Pavlas znovu, již počtvrté. Obrat byl z pohledu lídra velmi snadný. Hosté nakonec zvítězili 8:4 a odvezli si domů poslední tři body ze třetí třídy, v té už totiž v příští sezóně nejspíš nenastoupí. Proto mu přejeme hodně štěstí ve vyšší soutěži a stejně tak Brodu, v té nižší.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček: My jsme vedli 4:0, ale po dvou chybách našeho brankáře se vrátili do zápasu, vycítili šanci a začali se drát za obratem. Přehrávali nás a ukázali, proč třetí třídu ovládli. Na začátku nás ale hodně podcenili a toho jsme měli využít. O vyhraný zápas jsme přišli ještě do konce poločasu a to je pak jasné, že to člověka otráví. Nás asi teď čeká sestup a asi jsme za něj i celkem rádi, asi pro nás nemá smysl dostávat takové šišky a končit poslední, raději se budeme fotbalem bavit v nižší třídě.

TJ Baník Stříbro B
Baník Stříbro: Stříbro se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
Z. Pytlík [-] - V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] , F. Janda [-] , . Čermák [-] , M. Bernas [-] , A. Ardeleánu [-] , A. Ulbrich [-] , D. Novák [-] , J. Mlynár [-] , P. Kutílek [-]

TJ Baník Stříbro B
R. Průša [-] - A. Němec [-] , K. Šaman [-] (25. J. Hejcman [-] ) - J. Křelovec [-] , A. Šimek [-] (13. P. Žíla [-] ) , J. Balogh [-] , P. Smolek [-] (74. T. Mráček [-] ) , L. Pubrle [-] , O. Pavlas [-] , P. Sásik [-] (46. D. Žíla [-] ) , J. Trnka [-]

ŽK: 60. A. Ardeleánu - 52. J. Balogh .
Místo: Lom. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Adam - KOPÁČEK Radek (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.