J. Olah 15. (p.)
J. Olah 37.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze spousty šancí urvaly Plaňany se štěstím tři body


Branky


15. J. Olah (p.) , 37. J. Olah - 72. I. Kostak
19

Po prvním poločase, kdy si domácí vypracovali dvougólový náskok, přišel ve druhém festival zahozených šancí a mnoho nechybělo, aby zápas Tuklaty dotáhly do remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Papírově byl zápas mezi domácími Plaňany a tuklatskou Čechií otevřený, ale první poločas naznačil, že by se mohlo jednat o jednoznačný zápas. Plaňanští na svého soupeře vlétli a roztočili kolotoč šancí před Pazderovou bránou. 

 

Ze spousty šancí se ale ujaly pouze dvě, které obě gólově zakončil Jan Olah - 2:0. A protože hosté směrem k brance, kterou hájil Hradecký nic moc nepředvedli, šlo se do kabin za tohoto stavu.

 

"První poločas jsme soupeře k ničemu nepustili a výsledek byl 2:0 pro nás", hodnotil první dějství Petr Málek a kriticky dodal: "Musíme ale říci, že výsledek byl "jen" 2:0, kdybychom využili aspoň polovinu šancí, mohlo být rozhodnuto."

 

Zahozené šance mohly mrzet

Tuklaty do druhého poločasu daly více energie a praly se o vyrovnání. Měli sice více balón v držení, ale otevřenější obrana nahrávala brejkům domácích. Nágl potáhl míč po pravé straně, nahrál Olahovi, ale v bráně čaroval Pazdera. Hezkou samostatnou akci předvedl Kiewak, ale nakonec se sám umotal mezi trojicí bránících hráčů. Pazderu také vyděsil Nešpor krátkou malou domů, ale brankář Čechie to stačil vyřešit.

 

Tuklaty se k ohrožení domácí brány stále nedostávaly a když už její hráči měli příležitost trestného kopu z osmnácti metrů, tak místo střely přišla rozehraná standardka a o míč přišli. Jedinou devízou první čtvrthodiny tak zůstaly dvě hodně nepřesné střely.

 

Ale šance hostů držel stále skvělý Pazdera, který vychytal Olaha i Kiewaka. A když už na míč z kopačky Kiewaka nedosáhl, tak ten minul bránu o půl metru. Mezi tyče se nevešla ani utěšená střela Lazaryeva, průnik Olaha a jeho následná příhra před bránu nenašla adresáta.

 

A tak přišel trest. Nejprve první střelu mezi tyče vyslal Starosta, ale Hradecký si s ní poradil. Po dlouhém výkopu Pazdery získali hosté rohový kop, který rozehráli na bližší tyč. Odvrácený míč se vykulil přesně proti kopačce Ivana Kostaka, který nechytatelně málem protrhl síť za zády Hradeckého - 2:1.

 

Už to bylo jen o gól. Šance domácím likvidoval stále gólman a nebo obětavá obrana Tuklat. Utěšená střela Freunda minula o kousek šibenici. Famózním skokem vytěsnil Pazdera i technickou střelu Lazaryeva.

 

Domácí obrana ale hosty už do šancí nepustila a tak i přes množství zahozených šancí si domácí mohou připsat tři body.

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, trenér: Vyhraný a jasný zápas jsme si zbytečně sami zkomplikovali a na konci se báli o výsledek. Chtěli bychom poděkovat Michalovi Vinšovi, který nám pomohl nahradit našeho kapitána Petra Břichnáče, který měl pracovní povinnosti. Jedinou kaňkou bylo, že nám nevyšel náš tah s Dominikem Džembou, který měl oživit naši hru v druhém poločase. Bohužel se ho nějakým způsobem podařilo vymazat rozhodčímu ze zápisu:-(

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: První poločas nás domácí jasně přehráli a po brankách Olaha vedli zaslouženě 2:0 a to jim ještě spoustu šancí zlikvidoval famózní Pazdera v brance. V druhém poločase se hra trošku opticky vyrovnala, ale i tak měli domácí snad pět čistých tutovek, ale vždy ztroskotali na našem brankáři!! V 72. minutě dokonce snížil nádhernou střelou Ivan Kostak, ale to bylo od nás bohužel vše. Domácím gratuluji k zasloužené výhře. Stínem utkání je opět zranění tří našich hráčů. Snad se dáme nějak na příští důležité utkání dohromady.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Vinš [-] , P. Siruček [-] , J. Kiewak [-] (64. T. Koláček [-] ) , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] , J. Klucska [-] , D. Siruček [-] , J. Olah [-] (84. M. Jambor [-] ) , T. Freund [-] , M. Čech [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - T. Pígl [-] , I. Starosta [-] , R. Čermák [-] (46. M. Pytloun [-] ) , D. Čermák [-] , M. Kassa [-] (66. M. Klepetko [-] ) , P. Mazur [-] , I. Kostak [-] , P. Jambor [-] , P. Patáčik [-] , M. Jansta [-]

ŽK: 24. O. Lazaryev - 16. T. Pígl .
Hráči zápasu: M. Čech , O. Lazaryev , M. Vinš , J. Olah - J. Pazdera .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Hron Karel - NÁGL Vladimír (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Plaňany loni schytaly v Tuklatech debakl. Podaří se jim odplata? Podle tipujících ano, ale jak to bude na hřišti...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích