1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim veze důležité body z Krakovan


Branky


17

Vše podstatné se událo už v prvním poločase a když Jelínek poslal tři minuty před přestávkou hosty do vedení, byl to vlastně rozhodující gól.

 

Na zápase fotil Ilja Hubálek, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před pauzou jde Velim do vedení

Zápasy mezi Krakovany a Velimí bývají vždy dramatické a tak se diváci mohli těšit na pěkný mač.

 

"Velimská rezerva má úzký kádr a navíc trenér Ptáček nemohl počítat se zraněným Ceralem a L .Vlkem", uvedl před utkáním Jaroslav Češpiva a informace doplnil: "Áčko čekal nedělní zápas a tak trenér Šmejkal uvolnil tři hráče, kteří si hlídají místo na lavičce áčka.(Kukal, Němec a Zajíc). Dorost hrál  dopoledne a tak se za béčko chtělo pouze Ondrovi Vokřálovi."

 

Velimští začali aktivně a už v desáté minutě po akci Nedbala vyboxoval míč Douděra jen k Martinu Novotnému a ten se nemýlil - 0:1. Domácí přidali na obrátkách, ale Velim je do šestnáctky nepouští. Až po půlhodině hry ztratil Kosina míč v blízkosti branky a centr Davida Chvojky si překvapený Svoboda srazil do brány - 1:1.

 

Pár minutek před koncem poločasu zahrával Nedbal rohový kop, míč proletěl až k Jiřímu Jelínkovi, který z šestnáctky strhává vedení na stranu hostů - 1:2. Vzápětí mohla Velim do dvougólového náskoku, ale Novotný si v náběhu ukopl míč dál od kopaček a Douděra mu míč sebral.

     

Gól už nikdo nepřidal

"Podle mne nám nehrály optimálně krajní kraje zálohy a jeden útočník", viděl kriticky první dějství Jaroslav Češpiva a uvedl změny: "Trenérovi to muselo být jasné, protože v poločase provedl dvě změny. Do středu zálohy přišel Kovařík, který střídal Zajíce, tím se Jehlička posunul na levou stranu zálohy. Němec vystřídal Kukala a postavil se na míso pravého záložníka. Nedbal se posunul do útoku."

 

Domácí útočili, ale spíš než gólovky vznikají pouze závary před Svobodovou bránou, který vše sbírá. Výborně hraje také Hrabal a tak se Krakovany nedostávají ke střelám. Tlaku domácích borců využívají hosté k rychlým brejkům, ale ani oni gól nedávají. Tak je zápas neustále otevřený.

 

Velimští mohli rozhodnout deset minut před koncem, kdy Douděra famózně lapil na lajně hlavičkové zakončení. V poslední minutě mohly Krakovany vyrovnat, ale Tlučhoř i Dostál míč minou a Svoboda drží míč na brankové čáře.

 

"Pochválil bych domácí prostředí. Výborní diváci, rád se do Krakovan vracím", uvedl Jaroslav Češpiva a porovnal: "Úplný kontrast s chováním diváků v Libodřicích. Nebudu jmenovat, ale na fotbal, kde se i mladá děvčata uchylují k vulgaritám, nikdy nepojedu. Těch slušných se to netýká."

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Zápas, kdy byl soupeř o ten gól prostě lepší. Snažili jsme se, ale tentokrát nám to tam nespadlo. Velim hrála dobře. Mrzí nás, že jsme jim umožnili skórovat dvakrát po odraženém míči, kdy hráč nebyl nikým obsazený. My na druhé straně jsme se do šancí nedostávali a byly to spíš takové závary. Nedokázali jsme nic vymyslet a to se nám vymstilo. Teď zajíždíme na derby do Jestřábky a nezbývá nám nic jiného než přivést 3 body zpět, ale nebude to nic lehkého.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Naposledy jsme v Krakovanech vyhráli 3:1. Čekal jsem, že utkání bez problémů zvládneme a výsledek zopakujeme. Začátek utkání tomu nasvědčoval. V poločase mě domácí správce areálu postrašil, že body zůstanou doma. Věřil jsem, že se kluci rozstřílejí a jednoznačně vyhrajeme. Bylo to asi jen moje přání. Náš trenér spočítal, že jsme měli v zápase nejméně šest vyložených šancí, hlavně ve druhém poločase. Ukopané vítězství bylo nakonec naše.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , O. Černý [-] - P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , J. Olexa [-] (63. D. Horák [-] ) , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] (76. V. Novotný [-] ) - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] -

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , M. Kyncl [-] - J. Zajíc [-] (46. J. Kovařík [-] ) , A. Jehlička [-] , J. Nedbal [-] (83. O. Vokřál [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Kukal [-] (46. T. Němec [-] ) , M. Novotný [-]

Hráči zápasu: M. Hrabal , J. Vlk , M. Novotný .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KUBIČEK Luboš (N), KOSINA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni v Krakovanech Velim dokázala vyhrát. Zopakuje to i letos? Honza samozřejmě věří svým barvám...

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů