Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž nezaskočil ani Sokol Damnov a tak zůstává stále neporažena


Branky


0

Stráž je prozatím úplně suvernénní. Nepřišel si na ni ani soupeř z Damnova a tak se Stráž díky výhře 3:1 posouvá do prozatímního čela tabulky. To ji však ale vydrží pravděpodobně pouze do zítřejšího večera, protože největší rival Stráže, FK Planá, má své utkání ještě před sebou a bylo by velkým překvapením, kdyby v Kostelci neuspěla. Na skóre pak téměř bez pochyby Stráž předskočí. To Damnov zača sezónu také skvěle. První dvě utkání překvapivě ovládl, ale nyní se sklouzl na špatné vlně a dvakrát musel hlavu sklonit. Nejprve totiž podlehl Kšicím a nyní také Stráži. V tabulce mu však stále zůstává šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž ovládla první poločas, což bylo rozhodující

Pro Stráž to bylo těžké utkání. Nesešla se totiž v úplně nejlepší sestavě a do například do branky musel zaskočit trenér Rada. Navíc se na utkání přijel podívat bývalý strážský hráč a kamarád všech, Roman Vaňous, který nyní bojuje se zákeřnou chorobou a na fotbal se v té chvíli myslelo špatně. Já bych ale nyní ještě chtěl jménem "www.fotbalunas.cz" vzkázat, že také my držíme Romanovi palce. Nyní už ale k utkání. Stráž i přes všechny tyto těžkosti dokázala soupeře přetlačit a ny hřišti byla jasně lepším týmem. Už v sedmé minutě ji navíc dostal do vedení Milosalv Jedlička, což dalo Stráži ještě více sebevědomí. I nadále talčila a vytvářela si šance, ale její chvíle přišly až v závěru poločasu, Nejprve se ještě ve třiatřicáté minutě trefil Miroslav Andrle, ale v poslední minutě první půle ještě vedení navýšil svým druhým zásahem Miloslav Jedlička a bylo prakticky rozhodnuto.

Stráž polevila, ale Damnovu to nepomohlo. V závěru se však dokázal prosadit

Ve druhé půli už za téměř jasného stavu Stráž maličko polevila a více držela balón. Damnov měl přesto ze hry stále méně, než jeho soupeř a na nic moc se nezmohl. Druhá půle se zkrátka dohrávala tak nějak v klidu, i když Damnov jistě chtěl, tak Stráž měla vše pod kontrolou. Sokol Damnov se nakonec ale přeci jen dokázal prosadit. Ale to už běžely poslední tři minuty utkání a nebylo mu to nic platné. Čestný zásah zaznamenal hostující kanonýr Erk Šály. Více už ale utkání nenabídlo a tak tři body zůstaly v hrsti domácí Stráže.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Nás výsledek ani moc nezajímal. Přijel se na nás podívat kamarád Roman Vaňous, který bojuje se zákeřnou chorobou a své vítězství bychom klidně vyměnili za jeho zdraví. Dnes nemám více, co říct. Chtěl bych na závěr tedy jen říci: "Romane bojuj!".

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Stráž byla po celou dobu lepším týmem a vyhrála zaslouženě. My jsme se sice dostali do nějakých příležitostí, ale těch jsme nedokázaly využít. Až v závěru jsme po rohovém kopu dali gól, který nám však už nebyl nic platný.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
A. Rada [-] - M. Lapský [-] , D. Rubant [-] , O. Pták [-] , V. Svoboda [-] (60. L. Ondřich [-] ) - L. Koubek [-] , D. Karban [-] , F. Veselý [-] , K. Pták [-] (80. A. Karban [-] ) - M. Andrle [-] , M. Jedlička [-] -

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - L. Krivda [-] , M. Drozda [-] , O. Šebor [-] , E. Šály [-] , J. Marcell [-] , M. Podsclan [-] , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-] , K. Duda [-] , P. Vácha [-] (27. P. Butorka [-] )

ŽK: 4. A. Rada , 63. M. Andrle , 81. F. Veselý - 6. E. Šály , 40. L. Krivda , 84. J. Marcell .
Místo: Stráž. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FIŠER Miroslav (N), DROZDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.