4:1
(3:1)
40. P. Vácha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov měl v Černošínu velké problémy a potvrdil svou sestupnou formu


Branky


10. D. Bláha , 20. J. Šedivý , 23. J. Šedivý , 80. J. Šedivý - 40. P. Vácha (p.)
0

Jindy a za jiných okolností by to byl jistě velmi zajímavý a atraktivní zápas dvou zkušených a kvalitních celků. Navíc to byl zápas o pozici a ty bývají vždy velmi napínavé. Jenomže Damnov po skvělém začátku sezóny ztratil formu a prohrává jedno utkání za druhým. Zkrátka se mu vůbec nedaří a vypadá to, že z té mizérie jen tak neoklepe. Teď mu sice ještě patří stále pěkná sedmá příčka, ale už zítra možná klesne znovu a opustí první polovinu tabulky. Černošín se zase  pomalu a jistě vydrápal mezi první pětici a teď se bude snažit si dobré výsledky pouze udržet. To Damnov má ořed sebou těžší úkol, protože dostat se z této krize nebude nic snadného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé tříbrankové vedení domácích nedalo Damnovu šanci

Podstatně lépe začal Černošín, který měl nad soupeřem převahu, ale příliš šancí si nevytvářel. Spíše kombinoval, soupeře k ničemu nepouště a tak trochu vyčkával na jeho chybu, tedy až otevře malý prostor ve své defenzivě. Takže by se dalo říct, že Černošín hrál na jistotu, což potvrzuje i fakt, že domácí se prosadili už v desáté minutě po prakticky první střele, kterou zaznamenal Dominik Bláha, jenž unikl obraně a brankáře v klidu propálil. A zhruba o deset minut déle se něco pdobného povedlo také Jaroslavu Šedivýmu, který rozvlnil síť podruhé a ještě asi o další tři minuty déle si svou akci Jaroslav Šedivý zopakoval. Perfektní bilance. Černošín z minima šancí totiž vytěžil maximum gólů, tomu říkám taktika. Jenže poté se domácím zranili v krátkém sledu dva důležití hráči, kteří museli hřiště opustit a hra Černošínských ztratila ten svůj šarm. Domácí navíc i trochu polevili, a tak od té doby sledovali diváci už jen vyrovnané utkání, ve kterém se baón pohyboval od jednoho týmu k druhému na středu hřiště. Jenže v ávěru tohoto poločasu dokázal ještě díky pokutovému kopu snížit Petr Vácha, který tak vtiskl svému týmu do rukou ještě malou naději. To by se ale musel Damnov výrazně vzchopit.

Černošín už si vše v poklidu uhlídal

Ve druhé polovině se obraz hry z posledních minut první části neměnil, a tak diváci sledovali jen poměrně nezáživné utkání, ve kterém už bylo prakticky rozhodnuto. Utkání poté ještě maličko okořenilo v pětasedmdesáté minutě vyloučení damnovského brankáře Hese, který mimo pokutové území faulem zastavil velmi slibnou šanci soupeře a byl za to vyloučen. Na jeho místo se poté postavil Martin Drozda. Už to vypdalo, že diváky nepotěší už ani žádná vstřelená branka a Černošín si pouze v klidu dokráčí pro tři body. Jenže pak se v osmdesáté minutě ještě potřetí dostal do šance Jaroslav Šedivý, který ji bez váhání využil a zkompletoval tak svůj hattrick. To už bylo ale opravdu vše a bez jakéhokoli dramatu už si domácí Sokol dokráčel pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Řekl bych, že soupeř přijel v mírném oslabení. My jsme měli dlouho navrch, ale pak jsme museli vystřídat pro zranění dva hráče a poté už to byla jen taková přetahovaná o střed hřiště, ale ne fotbal.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Myslím se, že to byl remízový zápas, ale my jsme dostali z prvních tří střel soupeře tři góly a bylo rozhodnuto. Pak nám sudí navíc ještě vyloučil gólmana my jsme dohrávali v desíti.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - J. Kubovský [-] , L. Melich [-] , M. Chládek [-] , A. Melich [-] , D. Bláha [-] , R. Havel [-] , R. Drozda [-] , P. Černý [-] , J. Šedivý [-] , R. Panuška ml. [-]

TJ Sokol Damnov
S. Hes [-] - J. Procházka [-] , L. Rabas [-] , P. Vácha [-] , L. Král [-] , E. Šály [-] , J. Janků [-] , O. Šebor [-] , M. Podsclan [-] , P. Kolář [-] , M. Drozda [-]

ŽK: 43. R. Panuška ml. , 70. J. Šedivý . ČK: 75. S. Hes .
Místo: Černošín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - PECHMAN Marek (N), HACKER Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.