Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planou přestávka nerozházela, na své půdě přejela Sulislav


Branky


0

Toto utkání mělo poměrně jasného favorita i přes to, že se všemy týmy juistě alespoň trochu zamávala dlouhá přestávka. A většina se také nemýlila, souboj prvního s předposledním se odehrával přesně podle papírovích předpokladů a favorizovaní domácí nedali svému soupeři žádnou šanci. Sulislav tak může těšit alespoň fakt, že se jí podařilo v závěru utkání alespoň snížit čestnou brankou. Planou navíc může těšit po prvním jarním kole také zaváhání jejího největšího rivala, tedy Sokolu Stráž, který na ní tak nyní ztrácí už devět bodů. To Sulislav zase jistě netěší výhra posledních Erpužic, které se tak na ní dotáhly na rozdíl jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeře přehrávali, ale odskočili až v závěru

Už od začátku to bylo naprosto jednostranné utkání. Sulislav se téměř k ničemu nedostala a plánská ofenziva se mohla v klidu soustředit na svou práci. Domácí se nechtěli ukvapit, a tak hráli poměrně v klidu, takříkajíc na jistotu, i když si i tak vytvářeli velké množství šancí. Poprvé však nějaké využili až ve dvaadvacáté, když se k přesnému zakončení dostal Josef Pešta. Poté se utkání od branek zase na malou chvíli odklonilo, ale závěr poločasu pak Plané zajistil definitivní výhru, když se o dva zásahy do kabin postarali Tomáš Mikač a vylmi výrazný tvůrce hry, Petr Brožíček.

Chyba domácího gólmana nabídla hostům alespoň čestný zásah

Ve druhém poločasu se na obrazu hry vůbec nic nezměnilo a Planá si pomalu, ale jistě, dále kráčela pro své první letošní tři body. Střelecky se jí však příliš nedařilo a o vše zajímavé se ve druhé půli postarala až závěrečná desetiminutovka. V té nejprve navýšil Tomáš Vomáčka a o malou chvíli později se prosadil ještě Giuseppe Lanfranchi, který tak v podání Plané utkání střelecky uzavřel. V poslední mkinutě se však o své slovo přihlásili ještě hosté, kteří se nakonec dočkali alespoň čestného zásahu, když za svá záda propustil přímí kop z kopačky Miroslava Hrada obrovskou chybou Radek Švarcbek, který se tak připravil o své další čisté konto.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Tohle bylo naprosto jednoznačné utkání. Soupeř pouze bránil a v poslední minutě akorát snížil. Pokud budu chtít najít nějakou chybu, či problém dnešního utkání z naší strany, byl by to jistě brankář, který nás za stavu 5:0 nepodržel a udělal obrovskou minelu (smích). Ne, tady opravdu nebylo, co řešit.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] , V. Lafata [-] (30. R. Pánek [-] ) - G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] (47. L. Švejda [-] ) , P. Brožíček [-] (76. F. Šatra [-] ) , T. Mikač [-] - J. Pešta [-] , T. Vomáčka [-]

TJ Sokol Sulislav
J. Plešinger [-] - M. Pendl [-] (47. V. Rejman [-] ) , L. Mička [-] , M. Řezníček [-] , M. Bouzek [-] , L. Laudát [-] , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-] , L. Gebert [-]

ŽK: 41. P. Brožíček , 86. T. Vomáčka - 41. L. Gebert .
Místo: Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Uhlíř Jan - LAURENČÍK Štefan (N), VEJVODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.