Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec se v Plané neprosadil a míč lovil ze své sítě hned devětkrát


Branky


0

Jednoznačný průběh měl sobotní střet Plané a Kostelce, týmů, které se v minulém roce společně rvali poblíž nejvyšších příček, ale nyní jsou od sebe velmi daleko, což jednožnačně potvrzuje také výsledek tohoto zápasu. Planá nedala Kosteleckým, kteří navíc dorazili pouze v devíti lidech, jedinou šanci a přejela je devíti zásahy. V utkání byly zaznamenány dva hattricky, o něž se pochopitelně postaraly dvě velmi známé firmy. Už v prvních osmnácti minutách se třikrát za sebou trefil Pešta a ve zbytku utkání se pak hattrickem prezentoval také Lanfranchi, ale tomu už čistý hattrick spoluhráči pokazili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pešta rozhodl o osudu devíti hráčů rychlým hattrickem

Kostelec dorazil sice jen v devíti lidech, přesto nechal na hřišti lídra vše a sympaticky bojoval, ale na suverénní Planou to zkrátka stačit nemohlo. Už v páté minutě udělal Kostelec první chybu, kterou dostal do šance bezchybného a přesně mířícího Giuseppe Lanfranchiho, na jehož zásah zareagoval o necelé dvě minuty později další trefou také Josef Pešta. Už ve dvanácté minutě pak přidal Josef Pešta další zásah a o šest minut déle zvyšoval Josef Pešta na 3:0 zkompletováním čistého hattricku. Poté Planá výrazně polevila a nechala KOstelecké, aby si nachvíli odpočali. Do konce poločasu se pak trefila už pouze jednou, když po další chybě Kostelce využil další šance za poklidného tempa Tomáš Vomáčka. Po první půli tak bylo jednoznačně rozhodnuto a Kostelec mohl jen doufat, že k němu budou Plánští ve druhé půli milosrdnější.

Kostelec sympaticky bojoval, ale síly mu už nestačily

A to byla. Dlouho se pokračovalo v poklidném tempu, kdy jen Planá tak na půl plynu tlačila kosteleckých devět statečných, ale k žádným dalším trefám se nijak bezhlavě netlačila. Přesto nakoenc Kostelec definitivně odpadl, když už to i na něj bylo fyzicky příliš, a tak se postupně trefovali ještě Vojtěch Lafata, podruhé Giuseppe Lanfranchi, František Šatra a v sedmaosmdesáté minutě ještě pak zkompletoval hattrick Giuseppe Lanfranchi. Desáté branky už se však Planá pro další výrazné polevení a dohrávání utkání nedočkala, a tak si odnášela nakonec tři body jen za výhru 9:0.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Já jsem na zápas počítal s chlapci, kteří nedorazili. Nechápu, my si přece nemůžeme dovolit dorazit na hřiště suverénního lídra v devíti lidech. My jsme chtěli původně bojovat o body, na podzim jsme byli jediný, kteří Planou porazili a teď? Jak to asi mohlo vypadat? No, bylo nás tam devět statečných, kteří tam nechali duši. Těch devět kmenových hráčů, na kterých to tu stojí a zbytek? Ani se mi o tom nechce mluvit. Já musím jen pochválit všechny kluky, kteří na hřišti byli, protože podali výborný výkon a i za stavu 5:0 a v devíti lidech prostě stále bojovali a chtěli si zahrát, za což mají můj obdiv. Zkrátka jim nemám co vytknout. Přesto musím říct, že jsme dělali ale také velké chyby, přihráli jsme jim skoro na polovinu branek, ale to je beztak úplně nepodstatné. My tady máme velkou mezeru, nemáme hráče, kteří by opravdu chtěli hrát a většina kluků tady v dorostu s fotbalem končí a my nemáme, kde shánět, to je to, nač se nyní musíme soustředit. Než budeme chtít začít vyhrávat, musíme si na to také najít hráče, kteří budou chtít hrát.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Böhm [-] , J. Kopča [-] (46. L. Švejda [-] ) , P. Bernas [-] (46. P. Ščasnár [-] ) , D. Sovka [-] (46. V. Lafata [-] ) - R. Pánek [-] , G. Lanfranchi [-] , P. Brožíček [-] (46. T. Tonka [-] ) , D. Sovka [-] - J. Pešta [-] (60. F. Šatra [-] ) , T. Vomáčka [-]

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - P. Masař [-] , L. Florián [-] , L. Netrh [-] , L. Touš [-] , D. Kertys [-] , J. Pešík [-] , D. Kolářský [-] , R. Průcha [-]

Místo: Planá. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MELOUNEK Václav (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.