J. Plešinger 50. (p.)
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice v první půli Sulislav porazily a v té druhé hru už jen kontrolovaly


Branky


0

Kšice byly v utkání hraném na sulislavském trávníku určitě jasným favoritem a podle předpokladů měly vyhát bez jakýchkoli problémů a hrozícího drama. V první půli se to potvrdilo, když si Kšice vydovyly dvoubrankový náskok, který se už poté snažily pouze uhájit. Jenomže Sulislav se velmi rychlou brankou ve druhé půli dostala zpět do kontaktu, a i když Kšice velmi zodpovědně bránily a příliš toho soupeři nedovolovaly, tak nikdy nevíte, co se může stát, každý totiž ví, že jednobrankový náskok bezpečný rozhodně není. Žádný zrádný moment pro hostujícího Sokola však nepřišel, a tak si Kšice své tři body nakonec přeci jen odvážejí, bylo to ale těsné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejvýraznějším snajprem byl obránce Havránek

Kšice začaly celkem dobře a od začátku si šly pro své tři body. Soupeře přehrávaly a měly také rozhodně vííce šancí. Už v desáté minutě navíc dokázaly jedné z nich využít a dostat se tak do vedení, které už nepustily. Kamil Dýdek našel po pohledné akci pěknou přihrávkou ještě kousek za vápnem Jiřího Havránka, který okamžitě vypálil a rozvlnil síť. Kšice měly i nadále navrch a soupeři příliš nedovolovaly, ale ne další branku se muselo dlouho čekat. Nakonec se ale diváci přeci jen dočkali, když brankář Sulislavi podcenil centr do vápna, nechal se přeskočit Jiřím Havránkem a ten hlavou usměrnil balón do odkryté sulislavské svatyně. Kšice tak po první půli vedly o dvě branky a ke třem bodům měly skvěle nakročeno.

Sulislav nabudilo snížení z penalty

Sulislav ale do druhé půle naskočial s velkým odhodláním a už v první pětiminutovce si řekla o pokutový kop, kterým nakoenc vrátil domácí do kontaktu Jaroslav Plešinger. Sulislav od té doby ještě hodně kousala, ale Kšice jí dokázaly držet na uzdě a příliš jí toho nedovolovaly. Naděje se však domácí Sokol dlouho nehodlal vzdát a o vyrovnání bojoval až do konce, obzvláště poté, co se v závěru nechal vyloučit Miroslav Šetlík, který dostal druhou žlutou kartu, a oslabil tak svůj tým. Ale ani to nakoenc domácím nepomohlo a pro Sulislav to tak znamená jediné, sestup je velmi blízko.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Tenhle zápas pro nás byl takovou zkouškou, protože jsme do Sulislavi dorazili velmi oslabení a chybělo nám mnoho hráčů základní sestavy. Cíl byl ale pořád stejný, chtěli jsme soupeře přehrát a zvítězit, což se nám podařilo, i když jsme měli ve druhé půli se soupeřem celkem problémy. Sulislav je v sestupovém pásmu a byl ona ní vidět, že se z něj chce vykopat výše, ale nakonec jsme dokázali tři body získat, a to je to nejdůležitější.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
M. Krištofovič [-] - V. Rejman [-] (36. Z. Škorvánek [-] ) , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , L. Mička [-] , L. Laudát [-] , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-] , M. Bouzek [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Kasal [-] , L. Kudlík [-] - M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] - P. Šnebergr [-] , L. Dýdek [-]

ŽK: 47. Z. Škorvánek , 50. M. Hrad , 58. M. Řezníček - 26. M. Šetlík , 40. L. Dýdek , 50. J. Janout , 76. K. Dýdek . ČK: 85. M. Šetlík .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - HARVILLA Vlastimil (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.