Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov roznesl Sedliště a domů veze tři body


Branky


29. P. Fojtíček - 16. O. Šebor , 20. R. Šašek , 26. E. Šály , 42. K. Duda , 65. R. Šašek , 67. R. Šašek (p.)
0

Damnov si neprožil zrovna nejlepší úvd jara, nejdříve propadl v boji s Erpužicemi a poté následovaly dva souboje s těžkými soupeři, v nichž uhrál Damnov dva body. Přesto je však velmi silný a rozhodně se předem nevzdává, což potvrdil také v Sedlišti, kde se nenchal jedinou brnakou soupeře rozhodit a chytrou a zodpovědnou hrou si dokráčel až ke třem bodům za výhru 6:1. To Sedliště si před těžkým utkáním se Stráží sebevědomí jistě nezvedlo, zápas bude muset asi rychle hodit za hlavu a jít dál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště se sice za stavu 3:0 nadechlo, ale pozdě

Damnov byl na hřišti od začátku utkání jednoznačně lepším týmem a nedával Sedlišti téměř žádný prostor k tomu, aby mohl tým domácích jakýmkoli způsobem kvalitnějšímu Damnovu vzdorovat. A ihned po uplynutí první čtvrthodiny hry, která byla ještě trochu opatrnější, nastartoval svůj branko-stroj. Nejprve se trefil Ondřej Šebor a chvíli po něm také Radek Šašek. A asi za tři minuty pak nedal brankáři Sedliště po postupném individuálním průniku ranou z dvaceti metrů přímo do šibenice šanci Erik Šály, no a bylo rozhodnuto. Vzápětí se Sedliště sice trochu vzepřelo a během chvíle dokázal snížit Petr Fojtíček, ale více už toho Sedliště nepředvedlo. V závěru poločasu pak ještě propadl domácí obraně nákop obránce Krále, který nekompromisně usměrni ve vápněl do branky Karel Duda. A Sedliště tak po první půli prohrávalo už o tři branky.

Šašek během chvíle zkompletoval hattrick a byl konec

Druhá polovina už byla za rozhodnutého stavu trochu volnější a myslím, že můžeme říci, že se zápas v podstatě tak trochu jen dohrával. Přesto se sítě ještě dvakrát vlnily, a sice velmi rychle po sobě, nejprve totiž Radek Šašek pokořil branáře domácích popáté v pětašedesáté minutě a asi o minutu později zkompletoval také svůj hattrick. To už bylo ale vše. Damnov si udržel ve zbylých dvaceti minutách vedení 6:1 a ze Sedliště si odvezl zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Po celý zápas jsme na hřišti byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. S průbehem utkání i s jeho výsledkem jsme spokojení. Tři body, pro které jsme si jeli, máme, a to je důležité.



Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Volák Vítězslav - ZAVACKÝ Petr (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.