2:1
(1:0)
81. R. Mráz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice si těžký zápas se Studánkou pohlídaly a v příštím kole zaútočí na čtvrtou příčku


Branky


19. K. Dýdek , 65. K. Dýdek - 81. R. Mráz
0

 Devatenácté kolo přivedlo Kšicím na jejich půdu velmi těžkého soupeře, a sice rozjeté Dynamo Studánka. Náš víkendový expert předpovídal remízu a daleko od pravdy tedy rozhodně nebyl. Hrálo se totiž velmi vyrovnané utkání, které také končilo velmi vyrovnaným výsledkem, Kšice ale nakoenc díky dvěma zásahům Kamila Dýdka dokázaly utkání ovládnout a nic už na tom nezměnilo ani snížení Studánky v poslední desetiminutovce. Kšice se tak v tabulce dotáhly na rozdíl dvou bodů na Sokol Lom, který v příštím kole narazí na Planou, a tak je velmi reálné, že by mohly jeho pozici velmi rychle rovnou ohrozit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka doplatila na svou bezzubost

Dynamo se na utkání dokázalo skvěle nabudit a dokázalo kšického soupeře přehrávat a vytvářelo si mnoho šancí. Velkou šanci spáli třeba Janovec, který rozezvučel tyč, a chvíli na to neprošla za gólmanova záda jeho další pěkná střela. Poté nastřelili hosté ještě břevno a spálili několik dalších měnších i větších šancí. Nakoenc jí ale zkrátka přáno nebylo a Kšice navíc začaly postupně prostřídávat ve svých řadách a začaly se dostávat stále více do hry, což potvrdil otevřením skóre Kamil Dýdek, který se prodral po Koubkově přihrávce po pravé straně a střelou pod břevno rozvlnil síť. Po tomto vsítění se pak hra trochu uklidnila a daleko více vyrovnala, a tak se bez dalších tref přenesla do druhé půle.

Studánka se odsoudila nakonec sama

Studánka doplatila na zběsilý začátek utkání, který jí byl ale nakoenec úplně k ničemu. Připravila se díky němu totiž o mnoho sil a ve druhé polovině už po fyzické stránce hodně ztrácela. K prohře se však nakonec definitivně odsoudila sama, když hostující obránce zapomněl na Kamila Dýdka, který se zdržel za obranou, a přihrávkou dozadu jej dostala do obrovské šance, ve které domácí kanonýr nezaváhal. Tváří v tvář gólmanovi se Kamil Dýdek rozhol pro kličku, která se mu vydařila skvěle a domácí hráč následně dokázal rozvlnit síť podruhé. Studánka se na nic nezmohla a tak se utkání v podstatě jen dohrávalo. V závěru sice Kšice polevily trochu více, než bylo třeba a dovolily ještě snížit Radku Mrázovi, ale více už toho zápas nenabídl. Kšice tak nakonec zvítězily 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Soupeř byl velmi houževnatý. My jsme očekávali, že bude nebezpečný, takže jsme se chtěli na utkání dobře připravit. Nicméně se stalo to, že jsme před zápasem měli problémy se složením sestavy, protože nám nedorazili včas někteří hráči, takže jsme to museli sestavu přeskládat. Nakonec ale přijeli, takže jsme různě prostřídali a bylo to dobré. První nebezpečí jsme přečkali a poté už jsme byli na hřišti lepší my a myslím, že jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): Kšice byly hratelný soupeřem a je velká škoda, že jsme toho nedokázali využít, ale stále máme velkou marodku a chybí nám v podstatě celý útok, takže jsme v něm naprosto bezzubí. My jsme byli asi prvních dvacet minut lepší a měli jsme i dost šancí, dokonce jsme dvakrát i rozezvučeli tyče, ale nebylo nám zkrátka přáno, takže se stalo to, že jsme do šaten odcházeli za stavu 0:1. Ve druhé půli už nám ale došly síly a Kšice byly jednoznačně lepší a přehrávaly nás, my jsme se navíc nakonec definitivně porazili sami, když jsme jim po obrovské chybě dovolili zvýšit na 2:0 a poté už jsme neměli šanci s výsledkem něco udělat, byli jsme naprosto vyčerpaní.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - P. Kasal [-] , L. Kudlík [-] , J. Havránek [-] , M. Volf [-] - M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] (7. A. Smetana [-] ) - D. Bednář [-] , K. Dýdek [-] - P. Kaprhál [-] (29. L. Dýdek [-] )

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - J. Jílek [-] , L. Novák [-] , D. Lončík [-] , O. Janovec [-] - R. Šlehofer [-] , J. Hubálek [-] , R. Mráz [-] , J. Holý [-] - R. Svačina [-] , M. Bureš [-] -

ŽK: 23. P. Kaprhál , 64. K. Dýdek - 27. L. Novák .
Místo: Kšice. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - JANOUT Jan (N), LIPCHAVSKÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.