2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si ohlídala body s Černošínem


Branky


51. D. Sovka , 79. J. Pešta
0

Planá sice porazila Sokol Černošín "pouze" 2:0, ale to nemění nic na tom, že měla opět celý zápas naprosto pod kontrolou, hrála si svou hru a čekala, až se konečně prosadí. To se povedlo poprvé až v jedenapadesáté minutě a od té doby už mohloa být Planá v klidu úplně. Sokolu prakticky nic nedovolila, své vedení ještě jednou navýšila, a nakonec to tak dotáhla k dalšímu vítězství za tři body. Na jaře tak ještě neprohrála, ale opět musíme nakousnout tu pozoruhodnou statistiku, z pěti zápasů je jedna inkasovaná branka a čtyři posobějdoucí čistá konta brankáře Švarcbeka, neuvěřitelné, Planá může jaro brát už v podstatě spíše jen jako přípravu na vyšší soutěž, do které téměř jistě postoupí.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá branku soupeře nedobyla

Černošínští hráči měli jasný úkol, a sice odolat. Přijeli s jasně defenzivní taktikou a chtěli si odvézt, co nejlepší výsledek, i kdyby se neměli ani dotknout balónu. Diváci se tak určitě bavili, ačkoli pro skvělou obranu hostů žádné branky v první půli nepadali, stále se bylo, nač dívat, protože Planá tlačila a tlačila a vytvořila si mnoho zajímavých šancí. Žádná ale brankáři Zahradníkovi za záda nepropadla, a tak se hra za stavu 0:0 přesunula do druhé půle. 

Černošín své šance měl, ale Planá hrála v klidu

Ve druhé půli se už ale na branku tak dlouho čekat nemuselo. Černošínská barikáda byla dobyta už v šesté minutě druhé půle, když dobré přihrávky z křídla využil Dominik Sovka, který Zahradníka konečně prostřelil. Poté Planá tlačila i nadále, ale čím více chtěla rozhodnout, tím více proostoru dostával také Černošín, který si pár šancí také vytvořil, a kdyby se alespoň jednou trefil, tak by mohl být zápas ještě zajímavý, ale nakonec se Plané osvědčila rychlá kombinace po křídlech, stejně, jako při první trefě. I tentokrát totiž dostala míč za obranu až do vápna, kde tentokrát následnou střelu Zahradník za svá záda nepropustil, ale na dorážku Josefa Pešty už byl krátký. V posledních deseti minutách už si Planá zápas ohlídala a opět tak slvaví výhru za tři body a s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Soupeř přijel s defenzivní taktikou a v podstatě na nic se nezmohl. Utkání moc hezké nebylo, po celou dobu jsme v podstatě jen dobývali soupeřovu branku. Body ale máme, a to je důležité, stále jsme první, takže jsme určitě spokojení.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Já bych chtěl celý tým pochválit, protože hrál skvěle. Soupeř byl samozřejmě lepší, ale měl problém s tím, nám dát gól a my jsme i měli nějaké šance, kterých kdybychom využili, tak by to mohlo být ještě zajímavé. Jinak to byl ale moc hezký fotbal.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Bernas [-] , J. Kopča [-] (66. V. Lafata [-] ) , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] - R. Pánek [-] (79. L. Švejda [-] ) , G. Lanfranchi [-] , P. Brožíček [-] (60. P. Ščasnár [-] ) , D. Sovka [-] - J. Pešta [-] , T. Vomáčka [-] (82. F. Šatra [-] )

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - R. Panuška ml. [-] , T. Klepsa [-] , L. Melich [-] , R. Havel [-] - J. Šedivý [-] (87. J. Kubovský [-] ) , R. Drozda [-] , T. Petrovič [-] , T. Vondraš [-] - P. Černý [-] (46. J. Panuška [-] ) , J. Solový [-]

ŽK: 65. D. Sovka , 90. O. Suchý .
Místo: Planá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Adam - LAURENČÍK Štefan (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.