2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnanou partie Studánka a Damnova skončila patem, pro Dynamo rozhodly až penatly


Branky


0

Podle papírových předpokladůasi nejvyrovnanější utkání kola. No, a nakoenc nejen podle předpokladů, ale i ve skutečnosti. Dynamo a Damnov spolu sehráli oparavdu vlemi vyrovnaný duel, který devadesát minut prostě nerozhodlo. Z patové situace tak nakoenc musel utkání osvobodit až penaltový rozstřel, ve kterém se lépe dařilo domácímu Dynamu, a to si tak nakoenc vysloužilo druhý bod. Pokud bychom ale měli označit tým, který byl v utkání výraznější a druhý bod si zasloužil více, tak to Studánka opravdu byla, takže byla dělba naprosto spravedlivá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov vystihl začátek a Dynamo muselo dotahovat

Ospalejší úvod vyšel Damnovu skvěle. Sokol se trefil už v páté minutě, když za záda domácího brankáře prošela trochu šťastně střela Pavla Koláře. To ale Dynamo trochu probralo a od té doby Studánka působila aktivněji, proto se Damnov musel uchýlit k defenzivnější taktice a své štěstí pokoušel pouze v protiútocích. Studánka kombinovala a dokázala si vytvořit i několik zajímavých šancí, ale v útoku jí opět trápila menší bezzubost. Jednou se ale přeci jen trefit dokázala, když po rohovém kopu rozvlnil síť Marek Bureš, a tak se utkání muselo překlenout do druhé části.

Studánku zastavilo břevno

Ve druhé půli už byla hra trochu vyrovnanější. Balón drželo sice stále spíše Dynamo, ale k šancím se už příliš nedostávalo, přesto se mu podařilo například nastřelit břevno, takže od rozhodující branky přeci jen daleko nemělo. Ale ani Damnov se prosadit nedokázal, jeho protiútoky byly také bez efektu, a tak nakonec po devadesáti minutách vyrovnaného zápasu musely rozhodnout pokutové kopy. 

Damnov se trefil jen jednou

Penalty Damnovu vůbec nevyšly. Hráči Sokolu se ze čtyř pokusů dokázaly trefit jen jednou, takže druhý bod nakonec celkem snadno bralo Dynamo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Radek Mráz (Dynamo Studánka): Já si myslím, že to byl dobrý zápas, dobře jsme kombinovali a dostali jsme je i pod tlak. Měli jsme smůlu,. že jsme dostali gól z takové polostřely, ale pak jsme dokázali vyrovnat. Ve druhé půli jsme si ale vytvářeli méně šancí a bylo to trochu vyrovnanější, ale i tak jsme byli lepší, přesto jsme se netrefili a rozhodnout musely až penalty, v nichž jsme měli více štěstí.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
S. Landergot [-] - O. Janovec [-] , D. Lončík [-] , L. Novák [-] - J. Klesa [-] , M. Ruda [-] , R. Mráz [-] , R. Šlehofer [-] , J. Hubálek [-] - R. Černý [-] (78. P. Morgenstein [-] ) , M. Bureš [-] (46. D. Klinka [-] )

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kolář [-] , L. Král [-] , J. Marcell [-] , R. Steiniger [-] - L. Krivda [-] , O. Šebor [-] , L. Rabas [-] - E. Šály [-] , R. Šašek [-] - F. Vršecký [-]

ŽK: 52. J. Hubálek , 58. M. Ruda - 86. R. Šašek .
Místo: Studánka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - LIPCHAVSKÝ Jaromír (N), ŠAŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.