Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště v přestřelce podlehlo Sulislavi


Branky


15. L. Gebert , 33. O. Rožumberg (vl.) , 42. M. Hrad , 56. M. Bouzek , 86. M. Bouzek - 26. P. Hrubý , 50. V. Pešek , 71. J. Petráška
0

Tabulkově poměrně vyrovnaný duel dvou trápících se týmů ze spodní části tabulky nakonec rozhodně nebyl žádným nudným zápasem, ba naopak padlo hned osm gólů a diváci sledovali zajímavý ofenzivní fotbal. Favoritem v něm byl jednoznačně hostující tým, který, ačkoli se mu momentálně příliš nedaří a má problém se skládáním sestavy, měl proti Sulislavi držet taktovku. Ale to se nestalo a přesně podle tipu lomského Karase nakonec zvítězila v řádné přestřelce Sulislva, které k výhře za tři body pomohla i vlastní branka obránce Rožumberga. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožumberg zasáhl v nesprávný čas na nesprávném místě

Utkání začalo ihned přesně podle předpovědi experta Karase a hrálo se ve vysokém tempu a z obou stran velmi ofenzivně, ačkoli Staré Sedliště mělo velmi oslabený útoku, v němž chyběl důležitý Fojtíček a druhý kanonýr Petráška byl výrazně omezený bolestivým zraněním palce u nohy. I proto se asi lépe dařilo Sulislavi, která se už v patnácté minutě po zásahu Libora Geberta dostala do vedení. I přes zběsilé tempo se však čekalo dlouho také na druhou branku. Vyrovnání přišlo na řadu až v šestadvacáté minutě, když přesně pálil Pavel Hrubý. Jak skóre, tak i hra byly v ruro chvílí vyrovnané, a oba týmy byly ve shodné pozici. To ale za pár minut změnil Ota Rožumberg, který si nechtíc srazil míč do vastní branky a dostal tím soupeře na koně. To Sedliště trochu zamrazilo a domácí tým toho dokázal využít ještě mírným odskočením, o které se v závěru půle postaral Miroslav Hrad, a tak měla Sulislav perfektně nakročeno ke třem bodům.

Remíza nedala Sedlišti šanci

Sedliště se ale rozhodně nehodlalo vzdát, pořádně se vyhecovalo a už brzy se dočkalo po ráně Václava Peška kontaktní branky. Jenomže stále nebylo potřebně důrazné v obraně, a tak mu dokázal Milan Bouzek už brzy odpovědět další brankou. A to v podstatě rozhodlo. Od té doby už zápas takové tempo neměl a hrálo se trochu opatrněji, i když Sedliště stále evidentně bojovalo. A ne marně, v jedenasedmdesáté minutě se totiž dočkalo další kontaktní branky, když se trefil zraněný Jaromír Petráška. Definitivně však setnul Sedlišti hlavu v šestaosmdesáté minutě Milan Bouzek, který upravil na konečných 5:3 a byl rozhodnuto. Sedliště odjíždělo s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
TJ Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
M. Krištofovič [-] - L. Gebert [-] , L. Mička [-] , M. Řezníček [-] (85. M. Ichnatoyla [-] ) , M. Bouzek [-] , J. Plešinger [-] , L. Laudát [-] (80. L. Do Manh [-] ) , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-]

TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - D. Zavacký [-] (60. P. Dvořák [-] ) , J. Marek [-] , O. Rožumberg [-] (46. J. Brabec [-] ) , P. Kotva [-] - P. Hrubý [-] , M. Pažountka [-] , M. Patočka [-] , V. Pešek [-] - V. Fatura [-] , J. Petráška [-] (80. P. Kaše [-] )

Místo: Sulislav. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - MIČKA Jan (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.