4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá přejela Záchlumí, titul je velmi blízko, o postupu je rozhodnuto


Branky


22. D. Sovka , 40. J. Kopča , 50. J. Pešta , 71. R. Švarcbek (p.)
0

Stráž o víkendu nečekaně zaváhala v Sulislavi, a tak se náskok Plané na prvním místě prodloužil už na třináct bodů. Lídr totiž porazil Záchlumí 4:0. O titul už by mohla Planou připravit jen nějaká nečekaná katastrofa. Ve hře už je jen patnáct bodů a aby Planá nesetrvala na první příčce, musela by prohrát už všechny zápasy a Stráž naopak všechny vyhrát. O titulu bude chtít Planá ale určitě rozhodnout už v příštím kole v přímém střetu s druhou Stráží. Dokonalou sezónu v podání Plané snad nemůže už nic pokazit. Připomňme si jen aktuální úchvatné skóre Plané po jedenadvaceti odehraných zápasech - 105:10.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí začalo skvělě, ale Švarcbek lídra podržel, Kopča rozhodl brankou do šaten

Tentokrát Planá neměla úplně ideální vstup do utkání a nabuzené Záchlumí ji zaskočilo parádní aktivitou a sympatickou bojovností. Suverén soutěže se hned na začátku musel bránit dvěma obrovským šancím, které však ještě dokázal zlikvidovat brankář Švarcbek. Pak se ale Planá probrala a od té doby se opět hrála v klidu to své, soupeře hravě přehrávala, vytvářela si šance a postupně navyšovala své vedení. Musíme však podotknout, že Záchlumí ji velmi sympaticky sekundovalo a hrálo velmi pěkně, ale ani to nestačilo. Poprvé se trefil ve dvaadvacáté minutě, když přesnou střelou rozvlnil síť Dominik Sovka. A bylo jen otázkou času, kdy se Planá trefí znovu, dlouho se však zdálo, že v první půli to nebude. Nakoenc se ale trpělivý domácí tým dočkal, když gólem do kabin zaskočil Záchlumí Jiří Kopča. A tak týmy odcházely do šaten za již rozhodnutého stavu.

Rychlý zásah a penalta nedaly Motoru naději

Planá nepodcenila ani druhou půli a pro jistotu se okamžitě začala tlačit kupředu, aby nedala Záchlumí vůbec přičichnout. A brzy její nasazení slavilo úspěch, když zvýšil na 3:0 Josef Pešta. Od té doby už v podstatě nebylo, oč hrát a utkání se v podstatě jen dohrávalo. Planá v klidu kontrolovala hru s balónem na kopačkách a Záchlumí k ničemu nepustila, čímž zajistila brankáři Švarcbekovi další čisté konto, ale to nebylo ještě rozhodně vše. V jedenasedmdesáté minutě měla totiž Planá k dispozici ještě jeden pokutový kop, ke kterému se postavil právě jmenovaný brankář, Radek Švarcbek, který se jej zhostil skvěle a upravil ještě na konečných 4:0. Planá tak slaví další výhru a nyní už se bude soustředit pouze na uhájení titulu v příštím kole.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka: Soupeř nás hodně zaskočil a během prvních minut šel dvakrát sám na branku, ale hodně nás podržel brankář. Kdyby se Záchlumí trefilo, mohlo vše vypadat jinak. Ale po našem vstřelení gólu už jsme zápas kontrolovali a naše výhra byla zasloužená. Přesto musíme soupeře pochválit, protože byl určitě ze všech, které nás na jaře zatím prověřili, rozhodně nejlepší.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: My jsme na začátku spálili minimálně dvě tutové šance a potom rozhodlo pár našich chyb v obraně a soupeř rozhodl. Planá byla ale od prvního zásahu jasně lepší, jde si cílevědomě pro postup a my jsme jí nemohli vzdorovat. Je ale škoda, že jsme jí to tou naší špatnou produktivitou tolik usnadnili.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , D. Sovka [-] (80. F. Šatra [-] ) , O. Suchý [-] , P. Bernas [-] - T. Vomáčka [-] , T. Böhm [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] - J. Pešta [-] , P. Ščasnár [-] (78. V. Lafata [-] )

TJ Motor Záchlumí
L. Lacman [-] - M. Tót [-] , L. Hrabák [-] , A. Kozelka [-] , M. Karvaš [-] , K. Kříž [-] - V. Malík [-] , M. Vácha [-] , D. Kasič [-] , M. Pavelka [-] , K. Štrejn [-] -

ŽK: 34. O. Suchý , 62. P. Bernas - 3. A. Kozelka , 35. M. Pavelka .
Místo: Planá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chval Pavel - LAURENČÍK Štefan (N), VEJVODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.