Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

MISTŘI, MISTŘI - Je to doma, Planá rozstřílela Stráž a rozhodla o svém postupu z prvního místa


Branky


0

Symboličtěji snad ani Planá nemohla o svém titulu definitivně rozhodnout, než tak, že by porazila svého největšího rivala, Sokol Stráž. Nijak složitější to pro ní ale nebylo ani proti tak silnému a kvalitnímu mužstvu, jakým Stráž bezesporu je. O tom jednoznačně hovoří konečný výsledek 7:0 pro lídra soutěže. To je prostě paráda a já si nemohu pomoci, abych opět nezdůrazil skóre, kterým Planá po dvaadvaceti kolech oplývá - 112:10. To je zkrátka neskutečná a obdivuhodná bilnace, která Planou zaslouženě posílá do vyšší soutěže, kde jí budeme držet v příštím roce palce, ale při její kvalitě by možná nebylo ani divu, kdyby atakovala postupové příčky i v ní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž se dlouho držela, měla i drobné šance, ale hloupou chybou se sama porazila

Zpočátku sledovali diváci oboustraně nádherný a velmi kvalitní fotbal. Planá se Stráží se přetahovaly o každý balón a nedaly si nic zadarmo. Ačkoli měla ale Planá mírně navrch, domácí se zdatně drželi a vytvořili si také několik zajímavých šancí. Na gól se ale přeci jen dlouho čekalo, bylo však jasné, že může být v celém utkání klíčový. Stráž ale velký tlak, tedy ten psychický, nakonec neustála, a když brankáři propadla malá domů přímo na nohu osamoceného Josefa Pešty, který už neměl problém vsítit, byl klíčový moment na světě. Proč klíčový? Planou tento faktro naprasto rozodil a od té doby už bylo na hřišti pouze jedno jediné mužstvo, které si hrálo vlastní zápas. Ještě do konce poločasu se podařilo zvýšit Dominiku Sovkovi a to ještě zdaleka nemělo být vše.

Plané sebevědomí nechybělo, Stráž se sesypala

Ve druhé půli už bylo předem rozhodnuto. Stráž se přes přestávku nedokázala sebrat, a tak pokračovaly fotbalové osalvy nového mistra, který bavil diváky fotbalovým sebevědomím, kdy se pokoušel téměř vše sehrát až do prázdné brány a zápas si nesmírně užíval. Takže jeho další zásahy padaly buďto při samostatných únicích, nebo zkrátka po kombinaci až k úplně stoprocentní pozici. Velmi rychle přidal třetí zásah Tomáš Vomáčka a zanedlouho se tentýž hráč, Tomáš Vomáčka, postaral také o další trefu. Ve třiasedmdesáté minutě navíc Tomáš Vomáčka zkompletoval svůj čistý hattrick a zvýšil už na 5:0. Navázat na něj později dokázal také Josef Pešta, který zvýšil znovu a měl také perfektně nakročeno ke třem zásahům. Planá hrála zkrátka do poslední minuty a nevypustila jediný souboj, takže se nakoenc dočkal i Josef Pešta, který v devětaosmdesáté minutě udělal za zápasem definitivní tečku. Pak už byl prostor pouze pro plánské oslavy.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Planá
Roman Sovka: Ono to vypadá, že to bylo snadné, ale to není až tak pravda. První půle byla hodně vyrovnaná a těžká, ale Stráž poté udělala hloupou chybu, po níž jsme otevřeli skóre, a to o všem rozhodlo. Sama sebe tím položila na kolena a pak už to bylo jednoduché. My jsme si ze zbytku utkání udělali vlastní mistrovskou show. Přesto kdybych to měl celé shrnout, tak musím říci, že Stráž hrála velice špatně a nemusela nám to tolik usnadnit. Přesto už to, co jsme dnes potvrdili, tím myslím definitivní zisk titulu, bylo jasně nevyhnutelné a bylo jen otázkou času, kdy se o tom rozhodne.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - D. Rubant [-] , M. Novotný [-] (75. V. Borys [-] ) , D. Štípek [-] (81. P. Svoboda [-] ) , O. Pták [-] - V. Svoboda [-] , L. Koubek [-] (46. M. Lapský [-] ) , B. Borys [-] , F. Veselý [-] - K. Pták [-] , M. Jedlička [-] (85. M. Novotný [-] ) -

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Brožíček [-] - T. Vomáčka [-] , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , J. Pešta [-] , T. Mikač [-] , V. Lafata [-] , T. Böhm [-] , P. Bernas [-]

ŽK: 21. D. Rubant , 42. V. Svoboda , 54. F. Veselý .
Místo: Stráž. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FIŠER Miroslav (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.