0:1
(0:0)
85. D. Sovka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně odehrály parádní utkání, prožily však nejsmutnější konec, jaký jen mohly


Branky


85. D. Sovka
0

Tentorkát byly Lázně nezvykle v roli out-sidera, i přesto, že hráli na domácí půdě. Na jejich trávník totiž dorazil lídr soutěže, a ten si zatím s každým udělal, co se mu zachtělo. Tneotkrát ale narazil na tvrdší oříšek. V Lázních odehrál se soupeřem vyrovnané utkání, v němž nebylo k vidění ani moc šancí a dlouho ani žádný gól. Hrozící remíza 0:0 se zdála být spravedlivou, ale nakonec se týmy dělbě vyhnuly. Pro Lázně to byla rána do zad, Planá se prosadil jen pár minut před koncem a vše jim sebrala. Přesto však mohou být domácí hodně spokojení, nic nevypustili a podali parádní výkon a v klidu si tak mohou užít s čistým svědomím finále Ligy Mistrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Na Lázněmi dnes hodně pršelo, a tak týmy musley hrát na hodně mokrém povrchu. I z toho důvodu byl zápas ještě o něco opatrnější, než se možná čekalo. Hrálo se velmi vyrovnané utkání, v němž převládala, řekl bych, spíše taktika, ale přesto byly k vidění kvalitní a pohledné kombinace. Šancí ale bylo málo a všechyn navíc špatně vyřešené, takže se diváci nedočkali v první půli ani branky. O to větší drama jim ale poločasový výsledek nabízel a zaručoval pro zbytek zápasu.

Krutá rána pro Lázně

Ve druhé půli týmy navázaly na dění z půle předchozí a hrál ose úplně totožné utkání, jako v první pětačtyřicetiminutovce. Opět dlouho nepadl gól a ještě deset minut před utkáním vše nasvědčovalo tomu, že budou muset rozhodnout o vítězi penalty. Jenomže pak zasadila Planá do zad Lázní tvrdou ránu. Domácí odehráli parádní utkání, takticky ho zvládli a sahali po bodech a dostat jedinou, a tím pádem rozhodující, branku pár minutek před koncem, si rozhodně nezasloužili. Ale teď už s tím nic nenadělají. V pětaosmdesáté minutě nabídli příliš prostoru Dominiku Sovkovi, a ten nekompromisně rozhodl o tom, že Planá body opět neztratí. Na smutný konec Lázně určitě dlouho nezapomenou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: My smutní rozhodně nejsme. Je to sice škoda, že jsme přišli v posledních minutách o body, které nás mohly posunout i k postupu, ale co se tohoto tématu týče, máme skvělý tým, a když se to nepovede letos, budeme o to bojovat i příští rok. Teď ale zpět k zápasu. Planá byla skvělá, byla hodně kvalitním soupeřem, ale my jsme s ní dokázaly sehrát vyrovnaný zápas. Šancí bylo málo, ale byly na obou stranách, takže záleželo v podstatě jen na štěstí. Nakonec ho více měla Planá. Přesto si myslím, že to byl parádní a kvalitní zápas, oba týmy si s těžkým hodně mokrým terénem po dešti poradily a diváci se museli bavit. Jak říkám, my jsme spokojení a Planá může být též. My jí samozřejmě přejeme hodně štěstí ve vyšší soutěži a snad se v ní spolu zase potkáme.

FK Planá
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - D. Brunner [-] - P. Hospodářský [-] - K. Praizler [-] , J. Founě [-] , F. Vacata [-] , J. Zábranský [-] , M. Surovčík [-] , J. Sak [-] , P. Rašín [-] , M. Pohlot [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Bernas [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] , J. Kopča [-] - T. Böhm [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , T. Mikač [-] (60. L. Švejda [-] ) - T. Vomáčka [-] , J. Pešta [-] (9. P. Ščasnár [-] )

ŽK: 20. J. Zábranský - 60. O. Suchý , 60. P. Brožíček .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠAŠEK Miroslav (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.