M. Novák 67.
M. Novák 71. (p.)
2:1
(0:0)
87. M. Habal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč pokračuje v dobrých výkonech a porazila i rezervu Vlašimi


Branky


67. M. Novák , 71. M. Novák (p.) - 87. M. Habal
9

Hřebeč - Na velmi těžkém a podmáčeném terénu se Hřebeč posílena výhrou nad velmi dobrou Dobrovicíc, pokusila získat další tři body, tentokrát nad Vlašimí a díky Novákovi, se to povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neujalo se žádné zakončení

Ve 27. minutě se po přenesení Faktora řítil sám ze strany na brankáře O. Stříbrský, ale Matoušek jeho dělovku vyrazil. Na druhé straně zakončoval o dvě minuty později po nedorozumění Macháče s Mentbergerem Přitasil, ale mířil těsně vedle.

Dva góly Nováka znamenaly tři body

V 67. minutě se po rohovém kopu prosadil zcela volný Novák - 1:0. O čtyři minuty později se pískala penalta po ruce, kterou zvládl proměnit Novák a dal tak svůj druhý gól v utkání - 2:0. Hosté se dočkali snížení v 87. mintuě po rohovém kopu zásluhou Habala - 2:1. V samém závěru běžel po dlouhém míči Nováka sám na bránu Urban, ale orazítkoval tyč



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Při velmi hnusném počasí a vodní lázni jsme vyválčili tři body. Bojovnost a nasazení bylo od obou mančaftů velké. Zápas měl na obě strany dobrou úroveň. Naše týmovost se nám nadále vyplácí a doufám, že budeme pokračovat ve vítězné šňůře a naši mladí hráči se budou ještě zlepšovat. Pochválil bych správce pana Suchana za super trávník, co doma máme."




Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Mentberger [-] (46. J. Pinkas [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Faktor [-] (82. E. Urban [-] ) , A. Nadri [-] (82. J. Hora [-] ) , M. Servus [-] , R. Macháč [-] (73. M. Stříbrský [-] ) , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Kotěra [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - M. Habal [-] , J. Štyx [-] (34. F. Zvára [-] ) , P. Vobecký [-] (86. M. Pešek [-] ) , D. Vlasák [-] , O. Cettl [-] (73. F. Linhart [-] ) , M. Sklenička [-] (86. J. Fialka [-] ) , M. Sváta [-] , V. Skiba [-] (80. M. Pajk [-] ) , J. Toupal [-] , V. Přitasil [-]

ŽK: 18. M. Mentberger , 30. M. Dolejš - 53. O. Cettl , 83. D. Vlasák , 90. M. Habal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - CHLÁDEK Michal, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Nucená pauza se na Vlašimi podepíše. Hřebeč je navíc povzbuzena vítězstvím se silnou Dobrovicí a doma získá všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích