1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře rezervy Českého Brodu nad Poděbrady rozhodla jeidná trefa


Branky


9

Kounice - Situace poděbradské Bohemie začíná být v probíhajícím ročníku poněkud rozpačitá. Po těsné porážce s rezervou Českého Brodu má na kontě pouhé dva body a zůstává předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Václavík držel bezbrankový stav

Už po několika vteřinách fauloval hostující Hněvsa a ostrý centr musel až na poslední chvíli odvracet Moudrý. Ve 3. minutě po dalším centru zahrál Moudrý tentokrát rukou a pískala se penalta. Václavík ji však nadvakrát zlikvidoval. Do zakončení se dostala také Bohemie, ale přímý kop Bory zkrotil brankář Vymazal. V 9. minutě namazal Jvěnsa Fikejzovi, který pelášil sám na Václavíka, ale brankář hostí svůj tým znovu podržel. Hostující Peterka připravil největší šanci svému spoluhráči a povedená rána Knoblocha jen těsně minula branku.

O jediný gól zápasu se postaral domácí Sedláček

DOmácí drželi míč na svých kopačkách, ale jejich zakončení nebylo přesné, nebo si s lehkostí poradil Václavík. Hosté odpověděli pouze zakončením Peterky, které šlo mimo. Znovu skvělý Václavík, který vychytak jednoho z domácích hráčů tváří v tvář. V 80. minutě si nešťastně srážel balon do vlastní brány Moudrý, ale Václavík se stačil přemístit a míč chytit. Obrovskou šanci měl Kubiš, ale hostující branku přestřelil. V 85. minutě nedosáhl na míč Hněvsa a ten se dostal opět ke Kubišovi, ten ještě zachoval klidnou hlavu, vybídl zpětnou přihrávkou k zakončení Sedláčkaa proti jeho ráně se již Václavík natahoval marně - 1:0



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Jindřich Stejskal, trenér: "Opět nám vyšel vstup do zápasu, kdy jsme hosty zmáčkli. Bohužel vypracované šance se nám nepodařilo proměnit. Pohrdli jsme i nařízenou penaltou. I soupeř měl svou kvalitu a postupně se dostával z našeho sevření. Vytvořil si i šance, hrozil z brejků a nebezpečných střel. Ale branky se nedočkala ani jedna strana. Druhou půlku jsme opět začali lépe my, ale stejně jako v tom prvním jsme nedokázali vstřelit branku. Myslím si, že jsme sice měli o něco více ze hry, ale na obou stranách bylo k vidění dost šancí, které mohly utkání rozhodnout. Rozhodnutí přišlo až v závěru, kdy se prosadil Sedláček."

FK Bohemia Poděbrady
Roman Myška, vedoucí mužstva: "Sehráli jsme další smolný zápas. I přes dobrý výkon jsme nedokázali proměnit vytvořené šance a to zejména v prvním poločase. Utkání rozhodl pět minut před koncem zkušený Sedláček. Myslím si, že by zápasu slušela spíše remíza."



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - J. Hanzl [-] , V. Dušek [-] , D. Fikejz [-] (82. P. Sedláček [-] ) , D. Šťastný [-] , F. Ravizza [-] , J. Balík [-] , M. Livora [-] (77. J. Krombholz [-] ) , O. Kubiš [-] (91. T. Čermák [-] ) , F. Říha [-] , J. Nekolný [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , M. Peterka [-] , T. Moudrý [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , O. Martínek [-] , K. Mareš [-] , J. Knobloch [-] , M. Bodlák [-] , V. Uher [-] (72. M. Novák [-] )

ŽK: 39. V. Dušek - 5. T. Moudrý , 36. J. Knobloch , 61. L. Hruška , 71. M. Peterka , 87. O. Bora .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Drábek Tomáš - HORÁK Matěj, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích