Kostelec si poradil i se Studánkou


Branky


27. D. Kolářský , 36. M. Bureš (vl.) , 44. D. Kolářský , 78. L. Král
0

Tak teď už snad asi nikdo nevěří tomu, že by předchozí úspěhy Kostelce mohly být nějakou náhodou. Sokolu se daří, je zpět na vítězné vlně a dává všem jasně najevo, kdo bude asi jedním z největších aspirantů na postup v následující sezóně. Pokud tedy pohoda tomuto týmu vydrží i přes přestávku. Letos to ale Kostelci nevyjde, velmi nadějný a kvalitní tým si věe pokazil velmi špatnou podzimní částí a špatným začátkem části jarní. V těch se tým rozpadal a zdálo se, že se blíží jeho konec, ale pak přišlo zmrtvýchvstání a nyní je KOstelec zpět. Tentokrát porazil v přímém souboji o sedmé místo i velmi silnou Studánku, kteoru hravě smetl výhrou 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolářského podpořila v první brance také vlastní branka Bureše

Kostelec se rozhodl do utkání nastoupit aktivně a rozhodně nehodlal nic podcenit. Od začátku měl mírně navrch a vytvářel si celkem velké množstí šancí, i když je pravdou, že i Studánka občas kousala. Bylo to však naprosto spravedlivé, když se vitálnější Kostelec dostal zásluhou Davida Kolářského v sedmadvacáté minutě do vedení. Asi o nejzásadnější moment utkání se však postaral Marek Bureš, který vlastní brankou dostal Kostelec do dovubrankového vedení, které dalo domácím klid. Definitivně pak srazil Studánku do kolen asi minutu před koncem poločasu David Kolářský, který se trefil podruhé a utkání předčasně rozhodl.

Studánka otevřela hru, ale marně

Kostelec se ve druhé půli stáhl více dozadu a výsledek v poklidu kontroloval. Dynamo se sice snažilo, ale bylo to marné, Kostelec měl vše pevně v rukou a moc toho soupeři nedovoloval. Studánka musela hru proto stále více otevírat, až toho využil Luděk Král, který zvýšil v osmasedmdesáté minutě na 4:0 a tím vše ukončil. Zbytek zápasu se pak už vyloženě pouze dohrával a v poklidu se čekalo na závěrečný hvizd sudího. Nic už se nezměnilo, a domácí tým tak zvítězil 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Série pokračuje. My jsme měli ze soupeře velký respekt a věděli jsme proti komu stojíme. Navíc mi byl soupeřem na protější lavičce pojem tachovského trénování, který se nedávno přesunul do Studánky a během chvíle z ní udělal velmi nepříjemného soupeře pro každého. Hned od první minuty bylo ale vidět, že Studánka není ve své kůži a chybí jí hodně hráčů. Byli jsme o hodně lepší, ale nemohli jsme dát branku. Hrál se takový neklidný fotbal, balón lítal sem a tam a nikdo ho nepodržel. Navíc bylo velké dusno a hráčům se velmi špatně hrálo. Pak jsme ale dali dvě branky a bylo rozhodnuto. Rozhodně bych ještě chtěl vyzdvihnout výkon Daniela Kertyse, který musel zaskočit v útoku a většina branek padla po jeho nádherných akcích. A na závěr bych rád poděkoval všem hráčům, i soupeři, protože v tomto horku se fotbal hraje hodně špatně, ale všichni to skvěle zvládli.

TJ Dynamo Studánka
Alexander Hepfel: U nás ve Studánce vždy záleží jen na tom, jak se sejdeme. To byl tentokrát základní kámen úrazu. Ve slátané sestavě jsme v jedenácti lidech dorazili do Kostelce, v záloze s náhradním brankářem. Byli jsme úplně neškodní. Hra byla možná ještě i vyrovnaná, ale Kostelec byl efektivnější a dokázal si vypracovat šance. My jsme s tím nemohli nic dělat. Hrůza.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - R. Průcha [-] , L. Touš [-] , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Král [-] (80. R. Vrška [-] ) , D. Kertys [-] , D. Kolářský [-] (76. J. Liška [-] ) , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - R. Mráz [-] - M. Horáček [-] , J. Holý [-] , D. Lončík [-] , J. Černý [-] , R. Šlehofer [-] , J. Hubálek [-] , M. Bureš [-] - D. Klinka [-] , D. Marek [-]

ŽK: 67. L. Touš - 36. R. Mráz , 75. D. Lončík .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BEZVODA Václav (N), LIPCHAVSKÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.