K. Dýdek 4.
M. Šetlík 80. (p.)
2:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá vyřadila Kšice ze hry o postup


Branky


4. K. Dýdek , 80. M. Šetlík (p.) - 10. P. Brožíček , 29. R. Švarcbek (p.) , 48. D. Sovka , 87. J. Pešta , 90. D. Sovka
0

Kšice svou naději na postup ještě před předposledním kolem měly, i když malou, ale musely by zvládnout obě svá poslední utkání, tedy včetně souboje s lídrem z Palné na své půdě. A to byl v podstatě téměř nemožný úkol. Kšice sice brzy vedly, ale kvalitnější Planá utkání bez potíží otočila a vypracovala si rozhodující náskok. Nakoenc zvítězila 5:2, sebrala tři body, a připravila tak Kšice o naději na postup. O třetím místě ale stále ještě rozhodnuto není. Planá má před posledním kolem na druhou Stráž náskok už dvaceti bodů, tedy minimálně do zítřka, Stráž totiž čeká ještě zápas pětadvacátého kola v Kostelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Báječný úvod Kšic

Kšice měly parádní začátek, podařilo se jim totiž už velmi rychle udělat velmi důležitý krok, a sice dostat se do vedení. O první branku utkání se ve čtvrté mintuě postaral Kamil Dýdek, který tak velmi rychle rozhodl o tom, že tentokrát brankář Švarcbek s čistým kontem neodjede. Přesto však ale neměl proti Plané tento první krok dostatečně potřebnou váhu, jak by si Sokol přál. Planá soupeře přehrávala a byla lepší. Už v desáté mintuě se Petr Brožíček postaral o rychlé vyrovnání a hrálo se zase od nuly. A když sudí v devětadvacáté minutě odpískal pokutový kop ve prospěch Plané, k němuž se postavil přesný brankář Radek Švarcbek, byla rázem Planá tím, kdo je na koni. Přesto musíme Kšicím přiznat velmi dobrou obranu, která v závěru první půle už souepři příliš nedovolila. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:2. 

Kšicím nepomohlo ani vyloučení Mikače

Co však Planá nestihla v první půli, dokázala hned zkraje té druhé. Už ve třetí minutě jí do vedení 3:1 dostal přesnou trefou Dominik Sovka a bylo v podstatě rozhodnuto. Planá měla navrch a Kšice moc šancí neměly. Čím více se však blížil závěr, tím aktivnější domácí tým byl, a tím více se snažil ještě zkusit se zápasem něco udělat. A minimálně z části se mu to podařilo, když byl faulován ve vápně jeden z domácích hráčů a následné penalty využil, jakožto kontaktní branky, Mirosalv Šetlík. Vzápětí sudí udělil červenou kartu vulgárnímu Jiřímu Mikačovi, a tak měly ještě Kšice velmi dobrou šanci zápas vyrovnat. Ale hru otevřely až příliš a pár minut před kocnem definitivně rozhodl Josef Pešta. To Kšice konečně zlomilo a domácí tým odpadl. Proto nebyl pro Dominika Sovku ještě v závěru problém, přidat ještě pátou branku. Planá tak zvítězila v Kšicích zdánlivě snadno 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Planá je lídr tabulky a bylo to vidět. Byla lepší po celý zápas. Nemyslím si, že my jsme odehráli špatný zápas, ale soupeř byl prostě kvalitnější. Byla škoda, že jsme nevyužili velké šance za stavu 2:3, což mohlo vše změnit. Kluky musím ale pochválit, hráli moc dobře a rozhodně se nemusí stydět.

FK Planá
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - P. Janout [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , M. Kövary [-] - I. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , P. Kaprhál [-] (60. L. Kudlík [-] ) -

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , O. Suchý [-] (55. F. Šatra [-] ) , D. Sovka [-] , P. Bernas [-] - T. Böhm [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , V. Lafata [-] (57. T. Mikač [-] ) - P. Ščasnár [-] (75. J. Mikač [-] ) , J. Pešta [-] -

ŽK: 17. M. Volf , 29. P. Janout , 52. M. Šetlík , 52. J. Šetlík - 34. D. Sovka , 80. P. Brožíček . ČK: 83. J. Mikač .
Místo: Kšice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Loukota Petr - JANOUT Jan (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.