D. Bláha 2.
D. Bláha 51. (p.)
2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín podlehl Studánce, končí čtvrtý, má bramborovou medaili


Branky


2. D. Bláha , 51. D. Bláha (p.) - 8. D. Marek , 10. L. Novák , 22. D. Marek
0

V zajímavém a atraktivním utkání, v němž už ale vlastně o nic nešlo, se proti sobě střetl tým Sokolu Černošín a Dynama Studánky, v podstatě už jen o to, kdo z nich uzavře sezónu lépe, a to se nakone podařilo Studánce, která zvětzila po skvělém obratu v prvních pětadvaceti minutách 3:2. Na tom, že Dynamo skončí nakoenc osmé to už však vůbec nic nemění. A ani Černošínu už na tom nezáleželo. Ze čtvrté příčky už ho totiž nemohla dostat ani výhra ani prohra. Černošín byl zkrátka odsouzen k zisku bramborové medaile, i ta je ale prot tým, řekl bych, pěkným úspěchem. Na oba týmy se tak můžeme těšit i v příštím ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka začala chybou a prohrávala

Dynamo začalo hodně špatně, udělalo hned na začátku velkou chybu a do obrovské šance se dostal Dominik Bláha, který svůj samostatný únik zakončil přesně. To ale nabudilo paradoxně spíše Studánku, která začala soupeře absolutně ve všem přehrávat a byla na hřišti jednoznačně lepším týmem. Už v osmé minutě odpověděl vyrovnáním Dalibor Marek a hrálo se opět od nuly, ne však na dlouho. O dvě minuty déle se totiž  po sérii narážeček protáhl do vápna Libor Novák a střelou k tyči dostal hosty do vedení. Ani p odesáté minutě ale tlak hostů neutichal a domácí stále výrazně ztráceli, což ve dvaadvacáté mintuě vyústilo v další zásah. Tentokrt dostal míč za obranu Dalibor Marek, který si přehodil brankáře a střílel do prázdné branky. I po třetím brance pak Dynamo ještě chvíli tlačilo, pak ale přišlo menší zvolnění a poločas se za vyrovnaného tempa jen dohrával.

Rychlá branka nepomohla

Ani začátek té druhé půle hosté úplně nezastihli a útok domácích hasili až na poslední chvíli faulem, který sudí přetavil v penaltu. Té se výborně zhodtil Dominik Bláha a Černošín tak byl velmi rychle zase zpátky ve hře. Černošín to trochu nabudilo a byl ve druhé půli lepší, vyrovnat však nedokázal, Studánka dobře bránila a všechyn jeho šance zlikvidovala. Ke koneci se zápas trochu vyostřila a od fotbalu se trochu odbočilo. Hra se začala kouskovat, a to přihrávalo jedině Dynamu, které z toho vytěžilo udržení svého jednobrankového vedení. Sudánka tak nakonec poslední záaps vyhrála 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Byl to poslední zápas sezóny a ani jednomu týmu už o nic nešlo. My jsme to chtěli jen nějak opatrně, bez zranění a v poklidu dohrát. Přesto byl druhý poločas celkem tvrdý a vyhecovaný, ale nikomu se nic nestalo, což je fajn.

TJ Dynamo Studánka
Alexander Hepfel: My jsme hned od začátku prohrávali po naší chybě 0:1, ale pak jsme hráli asi pětadvacet minut úplně fantasticky a zápas jsme otočili. Pak se ale hra zase vyrovnala. Hned na začátku druhé půle jsme dostali gól z penalty a Černošín nás celkem přehrával, ale my už jsem si to vedení dokázali udržet.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - J. Panuška [-] , R. Havel [-] , T. Klepsa [-] , J. Kubovský [-] - T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] (80. P. Černý [-] ) , J. Solový [-] , T. Petrovič [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Novák [-] , J. Jílek [-] - J. Klesa [-] , J. Hubálek [-] , M. Bureš [-] - D. Marek [-] (74. J. Holý [-] ) - M. Ruda [-] , R. Šlehofer [-] , R. Mráz [-]

ŽK: 26. J. Šedivý , 69. T. Vondraš , 74. R. Havel - 51. R. Mráz , 53. M. Ruda , 80. L. Novák , 89. J. Klesa .
Místo: Černošín. Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - PECHMAN Marek (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.