O. Frána 19. (p.)
O. Frána 59. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 13:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vyrovnaného utkání nakonec vyšlo vítězně Královské Poříčí


Branky


19. O. Frána (p.) , 59. O. Frána (p.) - 20. D. Štrúbel , 53. M. Klepáček , 71. P. Jankovský
12

Zápas týmů z opačných konců tabulky byl dnes k vidění v Chodově, kde tamní B tým vyzval rezervu Královského Poříčí. Domácí měli po čtyřech utkáních pouhé tři body, hosté na tom s devíti body byli o poznání lépe a do zápasy vstupovali jako mírný favorit. Utkání navštívilo 50 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka na každé straně

Hned od úvodního hvizdu se hrál velice svižný a atraktivní fotbal. Zápas poznamenalo vyloučení domácího Kristiána Fröhlicha, který dostal v 8. minutě první žlutou kartu a v 17. se po druhé žluté odebral do sprch. I přesto to byli právě domácí, kdo vstřelil první branku. Zahrávali totiž pokutový kop, o jehož exekuci se postaral Ondřej Frána a od 19. minuty tak Chodovští vedli 1:0. Vedení domácím však vydrželo pouhopouhou minutu, ve 20. minutě se po závaru před brankou prosadil Daniel Štrúbel a srovnal na 1:1. Víc už se v první půli nestalo a padesátka diváků se mohla těšit, co přinese poločas druhý.

Hosté byli za tlak odměněni

Druhá půla začala tlakem hostů, kteří chtěli zužitkovat početní výhodu. Jejich snahu korunoval v 53. minutě svou brankou Marek Klepáček a hosté poprvé v utkání vedli. Ani toto vedení však dlouho netrvalo, v 59. minutě se opět prosadil domácí Ondřej Frána a bylo to opět z pokutového kopu. Skóre tak bylo 2:2. V 71. minutě se dostali hosté do rychlého brejku, který vedl Marek Klepáček a byl faulovaný ve vápně. Třetího pokutového kopu, prvního na straně hostů, se ujmul kapitán Královského Poříčí Petr Jankovský, počínal si zkušeně a poslal míč do branky. Hosté vedli 3:2. Domácí se ještě snažili utkání zvrátit a odnést si alespoň bod, obrana hostů už ale další změnu skóre nedovolila a rezerva z Poříčí si tak odváží velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán hostů): Byl to pro mě dnes specifický zápas, neboť v Chodově trénuji žáky a elevy a v Chodově i bydlím, dnes jsem proti nim nastoupil poprvé. Pro mě tedy velice zajímavý zápas. Jsme ale nesmírně rádi, že jsme utkání zvládli a odvážíme si tři body. Příští neděli nás čeká těžký soupeř ze Dvorů, my se však pokusíme o zázrak.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
J. Beneš [-] - J. Frána [-] , Z. Dolejš [-] (62. J. Kůrka [-] ) , J. Sikora [-] , N. Daňhel [-] (62. F. R¨ckl [-] ) , T. Kovařík [-] (82. D. Šmíd [-] ) , O. Frána [-] , M. Dušek [-] (46. M. Kotlár [-] ) , K. Fröhlich [-] , T. Roulich [-] , M. Kastl [-]

Baník Královské Poříčí B
D. Kubík [-] - M. Schildbach [-] , L. Dufek [-] , M. Klepáček [-] , J. Miksa [-] , J. Drahokoupil [-] , P. Jankovský [-] , J. Jiráček [-] (67. R. Soták [-] ) , J. Vogl [-] (46. V. Friml [-] ) , M. Matta [-] , D. Štrúbel [-]

ŽK: 8. K. Fröhlich , 50. O. Frána , 56. J. Frána , 61. N. Daňhel - 23. D. Štrúbel , 50. M. Matta , 84. R. Soták , 86. M. Schildbach . ČK: 17. K. Fröhlich .
Hráči zápasu: O. Frána - M. Klepáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - MAKOVEC Lukáš, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Artur Radimerský
Tip experta: remíza

Poříčí si nevede špatně, kdežto Chodov se zatím docela trápí. Tipuji že hosté budou brát druhý bod po penaltách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů