4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 12:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná potvrzuje sílu na domácím hřišti


Branky


12

Skalná, která na svém domácím hřišti zatím utrpěla jen jednu smolnou prohru, přivítala v rámci 5.kola 1.A třídy Karlovarského kraje tým TJ DDM Stará Role, kterému se zatím herně ani výsledkově příliš nedaří. Hosté navíc přijeli pouze se dvěma hráči na střídání, i tak však nechtěli odjíždět bez bodu. Do utkání vstupovali v roli favorita domácí a všech 50 diváků si přálo vidět kvalitní fotbal, poněvadž teď ho naživo pár týdnů neuvidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle těsně pro Skalnou

První půle začala poměrně vyrovnaným herním projevem, který měl převážně bojovnou podobu, citelnou podporou byl pro domácí jejich kapitán František Novák, který hře Skalné dával často potřebnou myšlenku, či rychlost. Domácí byli také prvními, kdo se v zápase prosadil. Ve 21. minutě se míč odrazil k Šimonu Bigazovi, který ho z hranice vápna napálil a přízemní ranou k tyči, na kterou gólman hostů Gargula nestihl zareagovat, poslal svůj tým do vedení 1:0. Skalná poté pokračovala v aktivním výkonu, velká ztráta ale přišla ve 36. minutě, kdy pro zranění musel opustit hřiště domácí kapitán Novák. Stará Role se poté dostávala o něco více do hry, těsně před odchodem do kabin měl skvělou šanci zkušený Roman Voborský, ale srovnat stav utkání se mu nepovedlo. Do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího možného rozdílu ve prospěch domácích.

Pravá strana přinesla branky

Ve druhé půli se pokračovalo ve fotbale plném osobních soubojů a intenzivní bojovnosti. Hosté měli občas problém stíhat rychlé nohy křídelníků ze Skalné, a především pravá strana domácích byla pro Roli problematická. Důkazem místo slibů budiž, že všechny další branky Skalné padly právě z centrů ze zmiňované strany. V 60. minutě přišel přetažený centr, který byl hlavou vrácen na penaltový puntík, kde si ho našel Šimon Bigaz a druhou brankou v utkání zvýšil vedení svého celku na 2:0. I třetí a čtvrtá branka přišla z pravé strany domácích. V 76. minutě se prosadil mladý Lukáš Makovec (který jel mimochodem hned ze zápasu na zápas Merklín-Pila, kde měl roli pomezního rozhodčího!) a v 87. minutě vstřelil poslední branku domácích Petr Blasl. Pár okamžiků na to byl ve vápně domácích zfaulován Martin Křížek! Pokutový kop si vzal na starost zkušený Lukáš Lorenc, zamířil, ale míč poslal o pár čísel mimo bránu. Alespoň nějaká forma satisfakce pro hosty přišla v samém závěru. Roman Voborský potáhnul balón hluboko na polovinu Skalné, když si na vápně všiml Martina Křížka, který se hlásil o přihrávku. Poslal kvalitní pas, který si Křížek zpracoval a hezkou umístěnou střelou nedal domácímu gólmanovi Križanovi šanci a snížil na 1:4. Více už utkání nenabídlo, Skalná si připisuje další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (hráč hostů): Nemyslím, že jsme byli o tolik horším týmem. Kdybychom proměňovali šance, mohli jsme si i odvézt nějaký bod. Chvílemi nám však chybělo trochu taktické vyspělosti a opět jsme se nevyvarovali hrubých chyb, které soupeř dokázal potrestat. Skalné tak musím pogratulovat k vítězství, my se musíme soustředit na další zápas a věřím, že pokud začneme proměňovat šance, body přijdou.



Sestavy


FK Skalná
P. Križan [-] - V. Peterka [-] , P. Najman [-] , V. Šmat [-] - Š. Bigaz [-] (63. J. Makovec [-] ) , P. Blasl [-] , L. Makovec [-] , P. Mariánus [-] - F. Novák [-] (36. J. Brňák [-] ) - J. Cervan [-] (52. T. Pěček [-] ) , J. Jílek [-] (63. K. Irlweg [-] )

TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - L. Lorenc [-] , M. Křížek [-] , P. Belický [-] , T. Ficner [-] - J. Ženíšek [-] , A. Gunem [-] , D. Verebely [-] (83. J. Šebek [-] ) , L. Labodarec [-] (60. D. Almiashev [-] ) - R. Voborský [-] , M. Křížek [-] -

ŽK: 88. P. Križan - 19. L. Lorenc , 79. P. Belický , 87. Š. Gargula .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat David - FURIŠ Adam, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

Skalná na domácí půdě bývá hodně nepříjemná, ale Role umí mnohdy překvapit. Bude také záležet, v jakém složení Skalná v sobotu vyběhne na trávník. I přesto si myslím, že body by měly zůstat doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích