Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřkovice si otevřely střelnici


Branky


10

Report zaslal Jan Smékal. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Radkov hrál ve Větřkovicích naposledy v červnu 2019 a odjížděl s porážkou 6:0. A i tentokrát odjel poražen velkým rozdílem ve skóre. Ale popořádku. Počasí hráčům tentokrát příliš nepřálo, když se celý zápas proháněli po hřišti kromě hráčů také krátké, ale někdy velmi intenzivní dešťové přeháňky. Diváci si fotbal ujít nenechali a dorazili v hojném počtu a byli za to odměněni hezkou podívanou. Alespoň tedy ti domácí.

 

Domácí začali zápas aktivněji a hned v 5. minutě vyzkoušel pozornost Radkovského brankaře Honza Hluchý, kterého uvolnil Michal Houdek. Golman prudkou střelu z úhlu z levé strany hřiště dokázal vyrazit. Hosté odpověděli střelou Adriana Horvátha z 16 metrů, která ovšem letěla vedle levé tyče. V 10. minutě podržel hosty brankař, který vyrazil střelu z hranice velkého vápna a poradil si i s následnou dorážkou Lukáše Fojtíka z malého vápna. Ve 12. minutě se již domácí radovali z vedení, když se ujala střela Michala Houdka z 20 metrů. Napodobit se ho pokusil Dominik Novák, ovšem jeho střela z šestnáctky letěla vedle levé tyče brány hostí. V 15. minutě nacentroval z levé strany Honza Hluchý na zadní tyč, kde zavíral Radim Ferenc, ale trefil pouze gólmana hostí. Ve 23. minutě Větřkovice zvýšily své vedení na 2:0, kdy se po nahrávce Honzy Hluchého ujala střela Lukáše Chlebíke z 25 metrů.. V 32 minutě střílel z levé strany Michal Houdek, ale brankař hostí proti ní dokázal zasáhnout. V 33. minutě se začal zastřelovat dalekonosný střelec domácích Roman Lichovník. Jeho střela z 635 metrů letěla těsně vlevo levé tyče. V 34. minutě to už bylo 3:0, když se po rohu Michala Houdka zblízka hlavou prosadil Radim Ferenc. Ve 42 minutě nacentroval z levé strany hřiště Roman Lichovník. Míč našel Lukáše Chlebíke, který pálil z 16 metrů vedle levé tyče. Napodruhé to Romanovi Lichovníkovi už vyšlo, když ve 43. minutě z 30 metrů vymetl krásnou střelou levou šibenici branky hostů. Poločas zakončila akce Honzy Hluchého, který střílel z levé strany uvnitř šestnáctky, brankař ale jeho pokus dokázal chytit.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s jednou změnou v sestavě. Poločas začal, tak jako skončil první, tedy tlakem domácího týmu. Hned v 47. minutě střílel Michal Houdek. Ale brankař hostů ji dokázal chytit. V 49. minutě napálil Lukáš Fojtík skákající míč, který propadl mezi obránci, do břevna. V 50. minutě unikl po levé straně Michla Houdek, dokázal udělat i kličku brankařovi a podél brankové čáry nabídnul míč Lukáši Fojtíkovi, který prázdnou bránu nemohl minout. V 56. minutě to bylo už 6:0, když pod padajícím  Radkovským brankařem proklouzla střela Michala Houdka z 25 metrů. Gólman hostí svou reputaci vylepšil hned v 62. minutě když vyrazil střelu Lukáše Chlebíka z 20 metrů. V 65. minutě zahrozil po rohové kopu Aleš Vavroš, ale svou hlavičku nasměroval vedle pravé tyče. V 67. minutě vystřelil z 10 metrů z levě strany Michal Houdek. Jeho střelu dokázal brankař hostí vyrazit. Akce ovšem pokračovala dál a k míči se dostal Lukáš Chlebík, který předvedl už svou druhou dalekonosnou gólovou střelu v zápase a poslal míč přesně k levé tyči. V 73. minutě se dostali ke slovu hosté, když Filip Váňa vystřelil z 20 metrů vedle levé tyče. V 75. minutě se zapojil do soutěže o to, kdo dá gól z největší vzdálenosti také domácí Honza Hluchý, který uspěl se svou střelou k pravé tyči z 25 metrů. V 80. minutě se zapsal do listiny střelců také Aleš Vavroš jako sedmý úspěšný domácí střelec, když se trefil hlavou po rohovém kopu z pravé strany. Po rohovém kopu z pravé strany padl také poslední gól, když se míč dostal do souboje Tondy Vymazala s hostujícím brankařem a od nich se odrazil do sítě. Jako střelec branky byl v oficiálním zápisu ovšem uveden autor rohového kopu Honza Hluchý. Tímto gĺem domácí zaokrouhlili skóre na pěkných 10:0. Do konce zápasu pak stála za zmínku už jen hlavička domácího Eduarda Miky, který po centru z pravé strany hřiště zakončil vedle levé tyče. Šest gólů domácího týmu padlo zpoza hranice pokutového území, což ve Větřkovicích asi dlouho neuvidíme. V příštím kole Větřkovice hostí Štáblovice, které v letošním ročníku ještě nevyhráli, tak snad domácím střelcům vydrží forma.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - R. Ferenc [-] , M. Houfek [-] (69. E. Mika [-] ) , J. Hluchý [-] , L. Chlebík [-] (72. P. Lichovník [-] ) , L. Fojtík [-] (81. A. Vymazal [-] ) , D. Novák [-] , M. Rozehnal [-] (75. D. Chudík [-] ) , A. Vavroš [-] , I. Hasala [-] , R. Lichovník [-] (46. L. Vaněk [-] )

TJ SPS Radkov
P. Prda [-] - R. Zajíček [-] (53. M. Hefka [-] ) , K. Palzer [-] (7. P. Mader [-] ) , D. Fišer [-] , T. Masnica [-] , J. Kudla [-] , T. Křenek [-] (46. F. Váňa [-] ) , A. Horváth [-] (67. P. Svrčina [-] ) , J. Honka [-] , M. Černý [-] (78. F. Michálek [-] ) , M. Bek [-]

ŽK: 78. J. Kudla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - MIČKA Petr (N), PRDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích