1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina doma padla s Vávrovicemi


Branky


16

V týdnu si oba týmy prohodily pořadatelství, což více svědčilo Vávrovicím, které o branku vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Duel mezi druhou Vřesinou a třetími Vávrovicemi nabídl v prvním poločase převahu hostující letky. Přesto se do první šance dostala Vřesina, ale po centru Rončky prodloužil míč Boček hlavou na Mrázka, který pálil nad branku. Hned z protiútoku dostal Jan Lichovník balon u velkého vápna, který si navedl směrem napravo a tvrdou střelou k tyči nedal Lampartovi šanci – 1:0. Vřesina mohla srovnat po čtvrthodině hry, kdy Vojtěch Kocián hlavou mířil pánubohu do oken. Pak se zazdili šance za hosty postupně Jakub Lichovník, Mrusek a Klein. Přesto se hosté ve 26. minutě radovali z další branky, když si Jakub Lichovník udělal tři hráče a Mrusek, i když s potížemi zpracoval míč, nasadil kličku brankáři a skóroval – 0:2. V závěru poločasu hostující brankář Tesař vyškrábl hlavičku Vojtěcha Kociána z podbřevna. 

Vřesina jen snížila

Ve druhé části Vřesina začala soupeře přehrávat a odměnou jí bylo v 52. minutě po nezištné přihrávce Vojtěcha Kociána snížení na 1:2. Vávrovice mohly ale dvacet minut před koncem jít opět do dvoubrankového vedení, ale Mrusek se ve vyložené šanci zranil a musel střídat. V poslední dvacetiminutovce vyvinula Vřesina tlak, ale v 71. minutě poslal po dlouhém autu Vojtěcha Kociána Boháč míč hlavou nad. Čtvrthodinu před koncem po nahrávce Vojáčka pálil Boháč taky nad. O minutu později konečky prstů vytáhl střelu Bočka gólman Tesař. V závěru zápasu nastřelil Boček tyčku a Pešek pak dorážkou mířil do brankáře. Vávrovice si už tři body udržel.

 

Kdy se odehraje další kolo je ve hvězdách.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): První poločas byl naprosto mrtvy a bez energie z naši strany. Umocnila to situace, kdy všichni fanoušci museli zůstat za plotem. Druhy poločas jsme aktivněji zahájili my a byly jsme jednoznačně lepší cely druhy poločas, ale chyběla ta závěrečná Golová tečka. Tento zapas byl jasné remízový.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Bylo to vypětí jako hrom. Měli jsme šance v první půli, vedli jsme 2:0. Ve druhé domácí snížili, přitlačili nás a potrápili nás. Výborný byl dneska brankář Tesař, který nás podržel.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Čech [-] (46. M. Boháč [-] ) , K. Hofrichter [-] , J. Pagáč [-] (82. M. Pešek [-] ) , P. Strakoš [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] (46. O. Kocián [-] ) , T. Mrázek [-] (46. R. Cigán [-] ) , L. Vojáček [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (69. Š. Kuzník [-] ) , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] (84. J. Laifert [-] ) , J. Schneider [-]

ŽK: 25. V. Čech , 58. P. Strakoš , 67. J. Lampart , 82. L. Vojáček .
Hráči zápasu: O. Tesař .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: remíza

Zde budu tipovat podle toho co pomůže nám, a proto dávám remízu. (0)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

další těžký zápas, který určitě zvládneme

Tip: výhra hostů