2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice vyválčily tři body


Branky


20

Litultovice v každém poločase daly jednu branku a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice šly do vedení

Vedoucí Vřesina padla na hřišti Litultovic. Litultovice hrály od začátku disciplinovaně a táhly za jeden provaz, za což byly odměněny třemi body. Domácí družina se dostala do vedení v 11. minutě, když se po chybě hostující obrany dostal k míči po centru Haase z levé strany kapitán Tengler, který si prudký centr zpracoval  a pohodlně umístil balón do hostující sítě – 1:0. Vřesina mohla vyrovnat hned vzápětí, když Hofrichter našel Zavalského, který zblízka přestřelil litultovickou svatyni. Po půl hodině hry hosté reklamovali penaltu, ale píšťalka sudího zůstala němá. Litultovice na druhé straně ohrožovaly hostující branku dalekonosnými pokusy Haase. V závěru poločasu se dostal do úniku vřesinský Boček, ale zamířil vysoko nad branku. 

Litultovice výhru pojistily

Na začátku druhé půle se řítil do šance vřesinský Zavalský, ale byl sražen, ale penalta se nepískala. Litultovice pak udržovaly Vřesinu daleko na dostřel od své branky. Litultovice pak pojistily svou výhru čtvrt hodiny před koncem, když se pěkně uvolnil Haas, poslal míč do šestnáctky, kde si balón našel Adamčík a z voleje nedal vřesinskému gólmanovi žádnou šanci – 2:0. Šest minut před koncem po přímém kopu Čecha mohl korigovat skóre oslavenec Boček, ale míč z jeho hlavy rozezvučel domácí tyčku jako zvonkohru. Domácí si již v závěru tři body vzít nenechali.

 

Litultovice zajíždějí příští týden do Březové. Vřesina změří síly doma se Štítinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Dneska zase krátce, ale dnes přišla opět bojovnost, myslím, že zasloužená výhra. Mělo to z naší strany konečně nějaké emoce a chtěli jsme vyhrát. Po posledních zápasech jsme za dnešek hodně rádi.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Sudí byl čtrnáctým hráčem Litultovic, a celá tato komedie byla jen pro oko domácího fanouška. Kdybychom nepřijeli, vyjde to na stejno, a ještě si ušetříme den. Opět se potvrdilo pravidlo Opavy, která si píská svoji ligu. A stále trvám na tom, že by měly být dva okresní přebory, jeden opavský a jeden prajzský. Byly dvě penalty, ale rozhodčí nepískl ani jednu.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - Š. Šťavík [-] , J. Tengler [-] , O. Adamčík [-] , O. Minarčík [-] , O. Haas [-] , D. Lebeda [-] (85. M. Hopp [-] ) , P. Fiala [-] , O. Beníšek [-] (90. L. Včelka [-] ) , O. Doležel [-] , S. Konečný [-] (20. M. Šeuer [-] )

TJ Vřesina
R. Horejsek [-] - J. Zavalský [-] (57. V. Kocian [-] ) , V. Čech [-] , K. Hofrichter [-] , J. Pagáč [-] , M. Pešek [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] (73. R. Cigán [-] ) , D. Otáhal [-] , T. Mrázek [-] , P. Strakoš [-]

ŽK: 28. M. Šeuer , 69. O. Haas , 75. O. Beníšek - 15. P. Boček , 75. V. Čech , 85. M. Pešek .
Hráči zápasu: Š. Šťavík - P. Boček , R. Horejsek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - ČAPEC Libor, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Markéta Binarová
Tip experta: výhra hostů

Vřesina je lídr tabulky, a i když na Litultovice moc neumí, tak tentokrát potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

jinak to nevidím

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů